Cui i se adreseaza conceptul de implant dentar?

22 noiembrie 2022
Autor:
Touch Media

Pentru sanatatea bucala si pentru confort, reconstructia dentara este foarte importanta. Fie ca pierderea dintilor este una masiva, fie ca este nevoie de unul sau doi dinti, cea mai buna alegere este implantul dentar Bucuresti. Lipsa dintilor poate duce la imbatranire prematura, de aceea daca ai pierdut unul sau mai multi dinti, din cauza unei traume, a unei boli sau din cauza varstei, implanturile dentare iti redau zambetul si sanatatea dentara, la un nivel ideal. Pentru un plan de tratament va invitam la Neoclinique Nord sau Neoclinique Unirii, mai multe detalii gasiti pe site.

Ce variante sunt de restaurare a dintilor? Metoda cu proteze dentare fixe este la indemana oricui, fiind rapida si economica, dar clinica dentara din Bucuresti, Neoclinique recomanda cea mai fiziologica si durabila metoda de refacere a dintilor pierduti, implantul dentar. Acest concept de implant dentar se adreseaza pacientilor care si-au pierdut unul sau mai multi dinti si isi doresc o restaurare completa, confort, o imbunatatire semnificativa a esteticii dentare, dantura perfecta pe viata si restabilirea aspectului natural al zambetului.

Implanturile sunt realizate din titan, un material biocompatibil care nu este respins de corpul uman. Implanturile dentare sunt flexibile – pot sustine multe optiuni diferite de inlocuire a dintilor, de la coroane si punti pana la proteze dentare. Pe langa refacerea zambetului, implanturile dentare ajuta la sustinerea osului maxilar dupa pierderea dintilor.

Fa un pas important catre un zambet sanatos si stralucitor! Te invitam la clinica noastra de stomatologie din Bucuresti sa iti oferim un plan de tratament personalizat, dar nu inainte de a efectua urmatoarele investigatii, consultatie clinica intraorala, investigatii radiologice, fotografii dentare, amprenta digitala a danturii pacientului. Ulterior, o echipa interdisciplinara se va intalni intr-o sedinta in cadrul careia vor fi discutate toate aspectele ce intervin in solutionarea cazului respectiv.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram