Cuartul verde la Accent Bijuterii piatra a echilibrului emotional

29 aprilie 2014

Cuarţul verde, denumit oficial prasiolit, dar cunoscut si ca vermarine, ametist verde sau citrin lime, este o piatra semipretioasa aproape transparenta, plina de mister si care ajuta la aducerea in viata de fiecare zi a idealurilor spirituale.

Denumirea prasiolit, influentata de culoarea verde a pietrei, este derivata din cuvintele grecesti "prason" care inseamna "praz" si "lithos" care inseamna piatra (piatra de culoarea prazului).

Se spune ca prasiolitul ajuta la aducerea in viata de fiecare zi a idealurilor spirituale. Deschide si stabilizeaza cea de a patra chakra (a inimii), echilibrand emotiile si promovand dragostea, compasiunea si buna intelegere. Concentrandu-te asupra unui prasiolit, iti va fi mai usor sa daruiesti iertare altora si vei putea accepta mai usor anumite situatii dificile.

Bun pentru concentrare si meditatie, se considera ca deschide chakra coroanei si cel de al treilea ochi, facilitand comunicarea cu fiinte inter-dimensionale (spirite ale naturii, zane, ingeri) si pune in legatura cu Sinele Superior si ghizii spirituali.

Alte utilizari ale cuartului verde: indeparteaza negativismul, aduce compasiunea, aprinde iubirea si compasiunea in inimile noastre, vindeca prin inchiderea decalajului dintre aspectele fizice si spiritual ale vietii de zi cu zi, atrage prosperitatea intareste emotiile, mintea si aduce norocul.

Cuartul verde este un cristal benefic pentru cei nascuti in zodiile Balanta, Scorpion, Capricorn si de foarte bun augur pentru cei ce isi desfasoara activitatea profesionala in activitati umanitare sau caritabile, manageri, oameni de afaceri, clarvazatori, astrologi, bio-energeticieni si alte activitati spirituale.

Cuarţul verde sau prasiolitul este visul suprem de piatra pentru colectionarii ce cauta o bijuterie in culori atractive, distincte, cu disponibilitate in carate mari, deosebit de clara si accesibila.

Aveti in vedere faptul, atunci cand cumparati bijuterii cu prasiolit (cuarţ verde), ca pietrele cu taieturi bine proportionate isi pastreaza valoarea mai bine in timp si ca aceasta a crescut proportional in timp la mai multe modele de bijuterii.

Daca alegeti un prasiolit (cuart verde) in tonuri de culoare mai inchisa sau cu o culoare mai stearsa este intr-adevar o alegere strict personala, dar trebuie tinut cont de faptul ca aceste bijuterii de vis din argint inca nu au atins intregul lor potential, dar colectionarii priceputi sunt pe cale de a face acest lucru destul de repede pentru ca au in aceasta piatra un favorit.

Dorinta noastra este ca modelele Accent Bijuterii sa satisfaca cele mai rafinate si pretentioase gusturi.

Despre Comaccent
Datorita experientei de peste 22 de ani in domeniu, modelele „Accent Bijuterii” exceleaza nu doar prin design-ul deosebit ci si in privinta materialelor naturale folosite, prelucrate manual.
Modelele „Accent Bijuterii” se regasesc si in magazinul de la Piata Romana, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucuresti.
In acest moment, pe langa vanzarea bijuteriilor din aur si argint, magazinul nostru va ofera si servicii de reparatii bijuterii. De luni pana vineri un bijutier profesionist va sta la dispozitie.
Comaccent va ofera posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clientilor sau propriilor angajati, cu oferte speciale in functie de comanda Dumneavoastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram