Cuartul rutilat la Acent Bijuterii piatra a tineretii fara batranete

16 aprilie 2014

Cuarţul rutilat este un cuart cu incluziuni mari de rutil, un material bogat in titan, ce prinde viata in cristalul de cuart sub forma unor ace aurii sau rosiatice in interiorul sau, cu modele unice pentru fiecare bucata de cuart rutilat.

Cuartul rutilat se mai numeste sagenit, “parul lui Venus” sau, mai romantic, ”par de inger” , iar denumirea de rutil provine din latinescul ”rutilus” ce inseamna roșu, cu referire la culoarea ce se observa la unele pietre atunci cand sunt expuse in lumina foarte puternica.

Cuartul mai poate contine adesea și frumoase incluziuni de hematit, turmalina, apa, sare de bucatarie, metan, calcit sau fisuri interne care pot fi folosite la crearea modelului si la taierea pietrei, astfel incat se poate obtine un design unic si spectaculos ce pune in valoare potentialul pietrei si creeaza efecte optice deosebite, uneori incluziunile fiind foarte evidente si reflectandu-se in numele pietrei: cuarţ turmalinat şi cuarţ rutilat.

Se spune ca vindeca problemele aparute in vietile anterioare, extirpand raul din trecut si reveland vechile evenimente care afecteaza prezentul, cauzele si consecintele acestora, conectandu-se la lectiile sufletului si la schema vietii prezente. Desi cuartul rutilat deschide si echilibreaza toate chakrele, influenteaza in mod deosebit chakra a treia (plexul solar), a patra (inima) si, in special, a saptea (coroana). Are energia necesara de a potenta orice energie pozitiva ce intra in contact cu aura, cuartul rutilat ajutand la dezvoltarea clarviziunii, precum si capacitatii de a "a gandi la scara mare" si de a ignora limitele, constrangerile sau anumite circumstante.

In plan psihologic, ajunge la esenta problemelor si faciliteaza tranzitiile. In plan emotional, atenueaza starile negative, actionand ca un antidepresiv si atenuand frica, fobiile si anxietatea.

Se spune ca marele atribut al cuartului rutilat este de a incetini procesul de imbatranire, fiind folosit pentru a stimula functiile creierului, pentru a curata arterele si de a stimula sistemul imunitar.

Prin urmare haideti sa ne dorim sa ramanem mereu tinere si frumoase purtand bijuterii din argint cu pietre de cuart rutilat sau turmalinat, cercei din argint cu piatra de cuarţ cu rutil, bratari sau pandantive din argint, toate minunate si accesibile special pentru dumneavoastra!

Dorinta noastra este ca modelele Accent Bijuterii sa satisfaca cele mai rafinate si pretentioase gusturi.

Despre Comaccent
Datorita experientei de peste 22 de ani in domeniu, modelele „Accent Bijuterii” exceleaza nu doar prin design-ul deosebit ci și in privinta materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regasesc și in magazinul de la Piata Romana, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

In acest moment, pe langa vanzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru va ofera și servicii de reparatii bijuterii. De luni pana vineri un bijutier profesionist va sta la dispozitie.

Comaccent va ofera posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clientilor sau propriilor angajati, cu oferte speciale in functie de comanda Dumneavoastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram