Cuartul roz la Accent Bijuterii piatra iubirii neconditionate

8 aprilie 2014

Cuartul roz numit si cuart hialin de la grecescul hyalos care inseamna "din sticla", a fost menţionat si cu denumirea de piatra de cuart de Boemia sau rubin de Silezia.
Cuartul roz este o varietate de cuart care, datorita prezentei ionilor de fosfor, capata o nuanta diafana de roz. Culoarea roz din cuart este pala si delicata, avand un aspect catifelat. Cuartul roz transparent este foarte rar.

Cuartul roz a fost foarte apreciat pentru puterile sale de infrumusetare inca din antichitate, masti faciale de cuart roz fiind recuperate din morminte egiptene. Egiptenii si romanii ii atribuiau puteri de purificare a tenului si prevenirea ridurilor. Cuartul roz este o piatra onorata de culturile tibetana si orientala si continua sa fie una dintre pietrele foarte importante pentru sculptura din China.

Gratiosul cuart roz, cu esenţa lui delicata, este o piatra a inimii, un cristal al iubirii necondiţionate. El poarta o energie feminina dulce, de compasiune si pace, sensibilitate si vindecare, hrana a sufletului si alinare. Acesta se adreseaza direct chakrei inimii (Anahata), vindeca rani emoţionale, temeri si resentimente si aduce energie iubitoare de divin pe parcursul intregii aure. Redesteapta inima la propria sa dragoste innascuta, ofera un profund sentiment de implinire personala si mulţumire, care permite capacitatea de a da cu adevarat si de a primi dragoste de la alţii.

Cuartul roz inspira in dragostea pentru frumos, pentru arta, muzica si scris.

Considerata o piatra a iubirii pure, cuartul roz se spune ca aduce dragoste, prietenie si fericire, echilibru la nivel emotional, reduce stresul, depresia si furia. Ajuta la exprimarea emotiilor, mareste capacitatea de comunicare. Este recomandata si celor care au nevoie de o mai buna disciplina, celor care nu au curajul de a-si asuma responsabilitati.

Bijuteriile din argint cu piatra de cuart roz sunt accesibile la pret, cerceii din argint cu pietre de cuart roz, inelele sau pandantivele cu piatra roz catifelata pot fi cadouri minunate pentru cei nascuti in lunile ianuarie, mai si sunt recomandate zodiilor Berbec, Taur, Gemeni, Fecioara, Balanta.

Dorinţa noastra este ca modelele Accent Bijuterii sa satisfaca cele mai rafinate si pretenţioase gusturi.

Despre Comaccent

Datorita experientei de peste 22 de ani in domeniu, modelele „Accent Bijuterii” exceleaza nu doar prin design-ul deosebit ci si in privinta materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regasesc si in magazinul de la Piata Romana, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucuresti.

In acest moment, pe langa vanzarea bijuteriilor din aur si argint, magazinul nostru va ofera si servicii de reparatii bijuterii. De luni pana vineri un bijutier profesionist va sta la dispozitie.

Comaccent va ofera posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clientilor sau propriilor angajati, cu oferte speciale in functie de comanda Dumneavoastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram