Cu stațiile de călcat Tefal ești întotdeauna câștigător

19 septembrie 2017

Back to school! Back to work!

Vară, vacanță, concediu… so long farewell! Artileria grea intră în acțiune: reîncepi cursurile, serviciul, sarcinile de fiecare zi devin din ce în ce mai mari, garderoba din ce în ce mai complexă, hainele din ce în ce mai groase. But take it easy! Și în noul sezon ai un ’’partener’’ de încredere ce îți promite zile frumoase și relaxante, exact ca în concediul tău de neuitat! Cu stațiile de călcat Tefal te bucuri zi de zi de sesiuni de călcat high-tech, inteligente și rapide. Let the autumn begin!

The smart power of Tefal

Fii în fiecare zi un profesionist chiar la tine acasă; pentru rezultate perfecte şi atenție deosebită pentru hainele tale, contează pe Tefal și pe stațiile sale de călcat performante.
Tu deții controlul datorită tehnologiilor exclusive de ultimă generație, fie că optezi pentru stațiile cu boiler de înaltă presiune sau pentru cele fără, dar cu sistem de aburi extrem de puternic. Tălpile performante cu autocurățare și perfect glide, precum și rezervorul de mare capacitate, asigură staţiilor o autonomie extremă, fiind totodată și cei mai buni aliați care vin de furcă oricărui pliu, oricât de îndărătnic!

 

Campania “TESTEAZĂ TIMP DE 90 DE ZILE”

Prin campania “Testează timp de 90 de zile” ai ocazia să testezi performanțele oricăruia dintre numeroasele modele de stații de călcat Tefal; nu timp de 1 zi, nici de 3, ca în povești, ci de 90 de zile de la data achiziționării!

Mai exact? Între 1 septembrie și 31 decembrie 2017, cumpără oricare dintre stațiile de călcat Tefal din orice magazin participant la campania “Testează timp de 90 de zile”, despre care găsești toate detaliile pe primastatie.tefal.ro.

Pune stația de călcat la treabă, verifică-i abilitățile și eficiența și constată pe propriul timp și pe propriile haine cât de performantă este.

 

Da sau Nu?

Dacă te-a încântat sau ai fost cucerit din prima de calitățile sale imbatabile, stația de călcat Tefal va fi cel mai de încredere aliat al tău. Dacă însă nu te-a convins și din motive justificate nu te declari pe de-a-ntregul mulțumit, nu trebuie decât să o returnezi, împreună cu o copie a bonului fiscal sau a facturii și cu un formular de solicitare completat, în termen de maximum 90 de zile de la data achiziționării. Și Tefal îți dă banii înapoi, inclusiv costurile de expediere! Află mai multe despre campania “Testeză timp de 90 de zile” și despre regulamentul său în magazinele care comercializează produsele participante și care iau parte la campanie sau direct pe site-ul www.primastatie.tefal.ro.

Cu Tefal câștigi oricum – timp, garanție, perioadă de testare și respect reciproc, produse de cea mai înaltă tehnologie și performanțe imbatabile.

 

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate și sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare şi practice pentru a-ţi face viaţa mai uşoară şi pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine şi pentru cei dragi.

Pentru mai multe informații, vizitează www.tefal.ro sau www.facebook.com/TefalRomania.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram