Cu plase insecte puteti sa va aerisiti camerele in lunile de vara fara grija insectelor!

Cu plase insecte inovatoare si alte solutii pentru a va proteja de insecte, va puteti transforma casa intr-o cetate unde insectele nu au voie sa intre. Datorita tesaturii fine – tantarii, mustele, viespile, paianjenii si alti daunatori nu au sansa de a intra in spatiul dvs. de locuit prin ferestre si usi. Puteti sa va aerisiti camerele in lunile de vara fara probleme si sa va bucurati de timpul cald al anului fara ingrijorari si fara zgomote enervante sau muscaturi dureroase!

La firma noastra de plase insecte, depunem toate eforturile pentru a satisface nevoile unice si dinamice ale clientilor nostri. In acest scop, incercam sa gasim solutia perfecta pentru nevoile clientilor nostri, pentru culturi, clima si conditiile de teren si oferim intotdeauna asistenta si asistenta permanenta pentru clienti pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile.

Echipa noastra include atat oameni cu experienta in domeniu, cat si ingineri si tehnicieni din domeniul plaselor insecte. Acest lucru ne permite sa intelegem cu adevarat provocarile cu care se confrunta producatorii din intreaga lume si sa dezvolte si sa creeze solutiile care sa raspunda cel mai bine nevoilor lor unice.

Firma noastra de plase insecte se angajeaza sa imbunatateasca continuu calitatea in timp ce depaseste asteptarile clientilor nostri, imbunatatind procesele si oferind produse si servicii de calitate superioara.

Mentinem un program strict de control al calitatii in toate etapele de fabricatie si toate produsele sunt fabricate in conformitate cu standardele internationale de management al calitatii.

Plasa contra tantarilor:

Insectele precum tantarii folosesc fiecare ocazie pentru a intra intr-o casa. O plasa de tantari ofera protectie impotriva insectelor si este atasata la usa.Protejati-va in sezonul cald eficient de la insecte plase de tantari. Asa cum ne place sa spunem, daunatorii trebuie sa stea afara! Aflati mai multe despre produsele noastre de protectie impotriva insectelor

Acolo sunteti, asteapta cu nerabdare vara. Esti intr-o stare buna, deschideti ferestrele si usile si apoi ce se intampla? Insectele intra in casa?Daca puneti plase insecte, insectele nu au nici o sansa sa intre in spatiul vostru. In gama noastra puteti gasi solutii pentru protejarea eficienta a casei – ferestre, usi.

Plase insecte ofera protectie impotriva insectelor datorita densitatii materialului plasei, oferindu-va astfel posibilitatea de a va bucura de un somn linistit. Produsele sunt foarte fiabile si foarte usor de intretinut.In plus, datorita densitatii optime, plase insecte ofera o vizibilitate buna spre exterior si permit aerului curat sa intra in casa dvs.

O sa indeplinim cerintele variate ale clientilor nostri stimulati, suntem foarte implicati in oferirea unei colectii extinse de plase insecte. Aceste plase insecte ofera un strat protector pe care insectele nu le pot patrunde. Produsul oferit este cunoscut pentru aspectul sau estetic si este disponibil in diferite dimensiuni si personalizat conform cerintelor clientilor. Proiectat cu cea mai mare precizie; aceste plase insecte sunt fabricate in conformitate cu cele mai recente standarde industriale. Mai mult decat atat, clientii pot beneficia de acest lucru la un pret inferior.

Caracteristici:

Instalare usoara

Finisare excelenta

Constructie puternica.