Cu parchetul stratificat iti pui incalzire in pardoseala usor si ai si izolare termica mai buna

In timpul iernii confortul din locuinta este cel mai important. Temperaturile tot mai scazute de afara si nevoia de caldura constanta cat mai buna in locuinta sunt principalele motive pentru care tot mai multa lume trece la incalzirea in pardoseala.

E simplu de montat, de intretinut, caldura oferita nu se compara cu cea a unor radiatoare obisnuite. Rezistenta instalatiei este si ea mai buna, randamentul mai bun, la fel si eficienta pe termen lung. Insa ca sa poti sa iti instalezi incalzire in pardoseala ai nevoie de un parchet stratificat.

Acest tip de parchet este singurul care iti permite sa ai o instalatie completa sub el, sa o poti integra usor si sa obtii un confort foarte bun in locuinta. Parchetul stratificat are mai multe lamele, rezista bine la trafic intens, stabilitatea dimensionala este foarte buna in comparatie cu parchetul obisnuit.

Rezistenta la uzura, care e cea mai importanta in acest caz, este punctul forte al oricarui parchet stratificat, izolatia termica va fi mai buna pentru ca parchetul are si o grosime mai mare. Umiditatea ridicata sau variatiile de temperatura nu influenteaza structura si proprietatile parchetului stratificat, prinderea mecanica cu dublu click permite montajul rapid, se poate face si un montaj flotant, fara a se folosi adezivi.

Nu e nevoie nici sa il raschetam sau sa il finisam dupa montaj, tehnologiile inovatoare de producere a parchetului permitand propagarea egala a caldurii. Pe langa toate aceste aspecte parchetul stratificat isi dovedeste utilitatea si in cazul in care va doriti o reamenajarea moderna a locuintei, designul si calitatea sa fiind ideale pentru orice locuinta.

Cu parchetul stratificat veti putea amenaja cum doriti si case, dar si apartamente, se potriveste in orice tip de decor. Parchetul e usor de comandat din online, se pot alege orice fel de esente si tipuri de lemn, combinatii din cataloagele complete.

De asemenea se pot compara produsele si se poate opta pentru parchetul stratificat care se va potrivi foarte bine in locuinta dvs. In acest fel ai o locuinta care arata impecabil si un confort sporit pe timp de iarna cu o investitie minima.