Cu abonamentele Vuvuland joaca nu are limite

17 martie 2011
Autor:
dowmedia08

Placerea reintoarcerii la Vuvuland corespunde pe de o parte cu necesitatea parintilor, iar de cealalta parte cu starea sufleteasca a copiilor, imbinate cu dorinta acestora de a-si petrece timpul liber intr-un loc de joaca modern, educativ si util. Totodata, parintii au descoperit la Vuvuland elementele esentiale de protectie ale copilului lor, respectiv curatenia si siguranta totala a sistemului video de supraveghere, suplimentat de asistenta personalului calificat.

Importanta unui mediu adecvat, in care copiii invata sa se joace, sa comunice cu cei din jurul lor, si mai cu seama unde isi pot consuma energia 7 zile din 7, i-a determinat pe reprezentantii Vuvuland sa stabileasca datele noului program de fidelizare.
Acesta cuprinde mai multe tipuri de abonamente lunare, create in avantajul parintilor. Beneficiile majore ale acestor pachete de servicii se evidentiaza atat prin reducerea pretului /intrare cat si extinderea duratei de joaca in spatiul Vuvuland.

Abonamente Lunare:
Abonament 8 intrari - Minni
Abonament 12 intrari - Daisy
Abonament 16 intrari - Donald
Abonament acces nelimitat - Mickey

* Printr-o intrare se înţelege utilizarea locului de joacă fără limită de timp în intervalul de funcţionare al spaţiului.
*Pentru al doilea copil se acordă o reducere de 50% la tariful abonamentului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram