Cruci marmura-de o frumusete aparte doar la Casa Funerara Eva

20 ianuarie 2020
Autor:
Atelierul de Creatii Digitale

Atunci cand cei dragi trec in nefiinta cei mai multi doresc sa le aranjeze cat mai frumos monumentele funerare si sa amplaseze cruci de marmura in memoria lor.Acestea sunt foarte rezistente si isi pastreaza frumusetea chiar si dupa multi ani. Inscriptionarea de pe cruce va ramane clara, odata cu trecerea timpului.

Oricine va dori sa-si aminteasca cu drag de acea persoana va aprecia cu siguranta modalitatea in care a fost realizata crucea. Aceasta este de fapt strajerul care pazeste cu demnitate mormantul zi si noapte. Echipa Eva Funerare realizeaza o mare diversitate de cruci pe care le puteti personaliza dupa bunul plac. Acestea se curata foarte usor cu o perie moale si se va indeparta imediat toata murdaria depusa. Rezolvati simplu si rapid problema curatarii, asigurandu-va in acelasi timp ca crucea nu va fi zgariata.

Indiferent de alegerea facuta, cu siguranta crucile de marmura vor iesi in evidenta.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa accesati site-ul online www.evafunerare.ro.Puteti opta pentru orice decoratiuni dorite. Alese cu gust, acestea vor oferi un plus de frumusete si eleganta.Crucile realizate din marmura se remarca printr-o calitate artistica  deosebita. Sunt foarte populare la ora actuala si se bucura de admiratia tuturor.

Toata lumea apreciaza frumusetea unui monument funerar realizat cu mare atentie la detalii.Crucile pot avea inscriptionate imaginia unei biblii, un buchet minunat de flori sau se poate atasa chiar poza celor dragi. Oricum ar fi acestea au rolul de a pune in prim plan credinta si respectul pentru cei trecuti in nefiinta.Acestea pot fi  gravate prin sablare sau sculptare, pentru un efect minunat.Fie ca optati pentru un design simplu sau complex important este ca detaliile sa fie frumos evidentiate.

Cruci marmura-realizate cu atentie la detalii

Realizarea acestor cruci marmura implica multa maiestrie si iscusinta.Acestea se executa manual folosind dalta si ciocanul iar finisajele sunt facute cu maxima dedicare.Se realizeaza rapid si au un pret rezonabil, ceea ce le face accesibile pentru oricine. Primiti garantie pentru fiecare cruce realizata ceea ce va ofera certitudinea ca lucrarile lor vor dainui peste ani si ani.

Cruci marmura-la indemana oricui

Eva Funerare va pune la dispozitie diferite produse, dintre care se remarca cruci marmura.Vi se ofera servicii complete astfel incat atat transportul cat si montajul, va este asigurat.Montajul se realizeaza de catre un personalul specializat iar pretul difera in functie de complexitatea lucrarii.

Compania funerara se ocupa atat de prelucrarea cat si de finisarea produselor din marmura. Executa o gama larga de cruci, pentru ca fiecare client sa fie complet multumit.Preia rapid comenzile si executa cu maxima dedicare chiar si lucrarile cu un grad de complexitate ridicat.Vi se ofera servicii complete astfel ca nu trebuie sa va faceti nici o grija cu privire la manopera, finisare, slefuire, inscriptionare, transport sau montare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram