fbpx

Crizele financiare au o rezolvare: amanetul auto

O criza financiara poate aparea la oricine, indiferent de statut sau pozitie sociala. Problemele economice pot veni atunci cand ne asteptam mai putin, de aceea este important sa avem un backup, iar un amanet auto poate fi o solutie excelenta pentru a iesi dintr-un impas financiar.

 

Acest serviciu il putem gasi la amanet auto Cashbook, care are reprezentante peste tot in tara: Bucuresti cu 7 locatii, amanet braila si Bacau cu cate 2 locatii, iar amanet brasov, Bacau, Baneasa, Deva, Focsani, Galati, Tecuci si amanet ploiesti cu cate o locatie.

 

La nivel global trecem printr-o criza a sanatatii care inevitabil afecteaza si sectorul economic, insa facturile si cei pe care ii avem in grija nu pot astepta. Astfel ca, trebuie sa luam in calcul toate posibilitatile, iar cea mai buna varianta daca vom avea nevoie urgent de o suma mare de bani este sa ne amanetam masina. Fata de un imprumut la banca, cu un imprumut la amanet auto primim banii in maxim 24 de ore, nu avem nevoie de un istoric al creditelor, de un anumit salariu ca sa putem lua o suma mai mare de bani, de un codebitor, ne putem reamaneta masina de cate ori e nevoie, putem beneficia de o perioada de gratie in cazul in care nu putem plati la timp imprumutul, iar totul se intampla fara stres.

 

La amanetul de masini Cashbook putem amaneta orice marca de masina indiferent de anul fabricatiei, iar banii ii primim in maxim 24 de ore. Trebuie sa avem cu noi cartea de indentitatea a masinii, talonul autoturismului si in situatii speciale contractul de vanzare cumparare sau factura. Masina va fi evaluata si de un anagajat al amanetului, iar in urma acestei evaluari se va stabili suma pe care o putem primi. Banii ii vom avea pe loc daca vom vrea sa fie transferati bancar sau in aproximativ 30 de minute daca avem nevoie de plata cash. Comisionul care se aplica este de 0.39% daca suma este mai mica de 10 000 lei si 0.33% daca suma este mai mare fata de aceasta valoare. De asemenea, daca suma este mai mare decat acest plafon exista si posibilitatea negocierii comisionului.

 

Se va incheia un contract in care pe langa suma si durata imprumutului este trecuta si starea masinii in care a fost lasata la amanet, astfel ne putem asigura ca o vom primi in aceesi stare in care am lasat-o. Pe durata imprumutului masina va fi tinuta intr-un loc special amenajat, pazit non-stop.

 

Acest tip de amanet poate fi salvarea noastra atunci cand avem nevoie de o suma mai mare de bani rapid si fara birocratie.