Cristine invita pofticiosii din Bucuresti la bar: la candy bar

6 mai 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Cofetaria online Cristine din Bucuresti este locul virtual prin care se pot obtine nu mai putin de 8 tematici pentru candy bar. Adultii care isi doresc o amenajare eleganta a zonei cu dulciuri si prajituri pot apela la Cristine, si in acest mod ii pot multumi si pe copiii care isi doresc multe dulciuri si prajituri ce se intampla sa fie dispuse intr-o forma eleganta.

Cristine este o cofetarie online de unde se pot comanda torturi, prajituri, dulciuri de post, produse de patiserie si candy bar-uri care pot insufleti si indulci orice petrecere. Toti invitatii de la petrecere vor aprecia candy bar-ul, aranjamentul special, zona aceea minunata cu dulciuri, pe langa care vor trece mai pe fata, mai pe ascuns, sa mai guste cate ceva. Cristina, cea care creeaza toate produsele de pe Cristine apreciaza acest trend, si tocmai de aceea cuprinde in ofertele sale 8 candy bar-uri.

Care sunt prajiturile din care se formeaza un candy bar de pe Cristine

Deoarece cu o floare nu se face primavara, cu un singur tip de prajitura nu se poate obtine un candy bar. Conceptul implica o amenajare emotionanta a diferitelor prajituri, tocmai pentru a acoperi toate preferintele de gust dintr-o singura incercare. Modalitatea de constructie a unui candy bar in Bucuresti variaza in functie de tematica evenimentului, dar cu cat mai multe prajituri si cu cat mai delicioase, cu atat mai bine. Prajiturile pe care Cristina le combina in acest sens sunt urmatoarele:
• Cakepops (prajituri pe bat, asemanatoare acadelelor – lollypops, dar daca batul dispare si prajitura pe post de bomboana este mancata in alt mod, nu este nicio problema)
• Briose (celebre pentru formele, coafurile si pufosul de care dau dovada, briosele mai au un avantaj: se incadreaza bine in peisaj oricare ar fi aranjamentul)
• Macarons (poarta nuante fistichii, iar aparitiile acestora in candy bar-uri provoaca o isterie gustativa de neimaginat)
• Mousse-uri (cremoase, ciocolatii, cu mascarpone si fistic, sau care exprima rafinamentul gustului prin ciocolata alba, de neuitat)

Cofetaria online care face cinste conceptului de candy bar: Cristine

Cristine infatiseaza 8 candy-bar-uri prin care se vede grija si dragostea pusa de Cristina in cazul manifestarilor cofetare. Astfel, cofetaria ei online face cinste conceptului de candy bar. Iata-le pe cele 8:
• Candybar pentru nunta (bogat, stufos, cremos, cu fructe de padure, cu creme si cu crem)
• Candybar de nunta (pentru o alta nunta, mai plina de culoare, de savoare, de tinerete)
• Candybar Mere Aurii (tot ceea ce inseamna toamna pentru protagonistii ceremoniei)
• Candybar pentru botez (bucuria botezului, exprimata prin dulciuri)
• Candybar de galerie, de gala (exotic, bogat, creativ, excelent)
• Candybar Majorat (sa ne bucuram de prajituri ca niste copii pana nu e prea tarziu)
• Candybar Marinar (pentru baieti viteji sau chiar pentru petrecerile unui marinar intors acasa)
• Bufet cu prajituri de casa (pentru persoanele usor nostalgice, pentru cele care isi amintesc multe prin intermediul dulciurilor savurate acum si gustate candva)
Nu multe cofetarii online se pot mandri cu astfel de candy bar-uri. Specificul acestora este ca acest cofetar care se afla in spatele tuturor bunataturilor de pe Cristine isi exprima fervent pasiunea si o si dovedeste.

Cofetaria Cristine din Bucuresti poate fi contactata telefonic la numarul 0744.639.301, sau prin e-mail la adresa [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram