fbpx

Cristina Herea vedeta de televiziune s a alaturat campaniei “Constituția Zâmbetului”

Frumoasa prezentatoare a fost alături de fiecare copil, l-a ținut de mână și i-a explicat cât de importantă este igiena dentară încă de la o vârstă fragedă. Cristina le-a povestit copiilor amintirile ei cu „Zâna Măseluță” și i-a îmbârbătat pe fiecare dintre aceștia în timpul tratamentului dentar.
Campania de responsabilitate socială “Constituția zâmbetului” va avea ca timp de desfășurare 14 săptămâni, perioada 8 septembrie – 15 decembrie 2014. Beneficiarii campaniei sunt copii din orfelinate, apartamente sociale sau care provin din familii defavorizate, cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani.
“Cu toții suntem conștienți că nevoile copiilor nu sunt doar cele de bază: o casă, mâncare caldă și haine. Toate aceste nevoi sunt vitale, însă un consult stomatologic ar deveni deja un lux pentru copii defavorizați. La inițiativa domnului dr. Ion Melnic, m-am alăturat cu suflet și drag campaniei „Constituția Zâmbetului”, în cadrul căreia medicii din Clinica Dr. Melnic își vor dărui timpul, răbdarea, grija și profesionalismul copiilor mai puțin norocoși. Îl felicit pe domnul dr. Ion Melnic și echipa sa că au înțeles că nu este suficient să îți desfășori activitatea în societate, ci este nevoie și de o dovadă a umanității”, declară vedeta.