Cristina Herea dezvaluie o amintire din copilarie

16 septembrie 2014

Cristina Herea, frumoasa prezentatoare de la România TV, adoră să stea în preajma copiilor, să își amintească de fiecare etapă a copilăriei și să se bucure de fiecare amintire pe care o are din acea perioadă.
Ca fiecare fetiță pasionată de păpuși, haine, tocuri și rujul mamei, vedeta ne-a împărtășit o amintire ce îi aduce mereu zâmbetul pe buze: „În urmă cu mai bine de 20 de ani, păpușa Barbie pe care o admiram doar în reclamele de pe Cartoon Network era doar o dorință transmisă în fiecare an în scrisorile pentru Moș Crăciun! Îmi amintesc că am primit-o la 7 ani de sărbători, când pungile cu dulciuri sau celelalte jucării au trecut neobservate. Și pentru că la acea vreme în România nu existau accesorii pentru ea, sora bunicii mele îi confecționa hăinuțe. Ani de zile a fost <>. Astăzi o păstrez încă în cutia cu amintirile copilăriei mele”, declară prezentatoarea RTV.
Pentru fiecare dintre noi, renumita păpușă Barbie are o poveste. Dacă vrei să faci cunoștință cu Barbie și să intri în lumea ei plină de basm, te așteptăm alături de cei mici la Sun Plaza Shopping Center (centrul comercial din sudul Capitalei) în perioada 30 august - 21 septembrie la un eveniment dedicat copiilor – „Universul Barbie, un vis ce devine realitate!”.
Universul Barbie și-a deschis porțile și oferă celor mici experiențe unice, în cele patru zone special amenajate, la parter și la etaj, în zona restaurantelor: Locul de Joacă Barbie, Bucătăria Barbie, Living Room-ul lui Barbie și Barbie Spa.
Programul evenimentelor începând cu 15 septembrie va fi de luni până vineri în intervalul orar 17:30 – 19:30 urmând ca in weekendul 20 – 21 septembrie distracția să continue între orele 11:30 – 18:30.
Surpriza cea mai mare va fi prezența Prințesei Barbie care va veni în weekend, timp de 7 ore, în intervalul orar 11:30 – 18:30. Copiii o vor găsi în zona restaurantelor de la etajul 1 și se vor putea fotografia cu ea, urmând ca pozele să le primească pe loc și gratuit.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram