Criolipoliza – un tratament cu multe beneficii pentru slabit

24 aprilie 2023
Autor:
Suits Advertising

Criolipoliza este o procedura non-invaziva si populara pentru reducerea grasimii localizate in anumite zone ale corpului. In acest articol, vom explora mai detaliat procedura de criolipoliza si modul in care aceasta poate fi benefica pentru persoanele care doresc sa isi imbunatateasca aspectul fizic.

Ce este criolipoliza si cum functioneaza?

FysiogandCriolipoliza este o procedura care utilizeaza temperaturi scazute pentru a distruge celulele grase din anumite zone ale corpului, cum ar fi abdomenul, coapsele, bratele sau barbia. In timpul procedurii, un aparat special va fi plasat pe zona dorita si va fi racit pana la o temperatura specifica, pentru o anumita perioada de timp. Aceasta temperatura rece determina cristalizarea celulelor grase, ceea ce le distruge.

Procedura de criolipoliza este una non-invaziva si nu necesita anestezie sau recuperare dupa procedura. Desi poate exista o senzatie temporara de disconfort sau furnicaturi in timpul procedurii, acestea sunt de obicei usoare si temporare.

Cine poate beneficia de criolipoliza?

Criolipoliza este potrivita pentru persoanele care doresc sa reduca grasimea localizata in anumite zone ale corpului. Aceasta procedura nu este un substitut pentru pierderea in greutate generala si nu este recomandata pentru persoanele cu un indice de masa corporala mare.

Criolipoliza poate fi benefica pentru persoanele care doresc sa isi imbunatateasca aspectul fizic si sa reduca dimensiunea zonelor cu grasime persistenta care nu raspund la dieta si exercitii fizice. Aceasta procedura poate fi o optiune excelenta pentru persoanele care doresc sa evite interventiile chirurgicale sau alte proceduri invazive pentru a obtine rezultate similare.

Ce asteptari sa am dupa criolipoliza?

Dupa procedura de criolipoliza, poate dura cateva saptamani pana cand se observa rezultatele finale. In general, celulele grase distruse in timpul procedurii vor fi eliminate treptat de sistemul limfatic al corpului in urmatoarele saptamani. Dupa aceasta perioada, zona tratata va arata mai tonifiata si mai subtire.

Este important sa se mentina un stil de viata sanatos dupa procedura de criolipoliza, pentru a maximiza rezultatele si a preveni acumularea ulterioara a grasimilor. Acest lucru poate include o alimentatie sanatoasa si echilibrata, exercitii fizice regulate si hidratare adecvata.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram