Criolipoliza – tratamentul care te ajuta sa slabesti la Fysiogand

7 iunie 2021
Autor:
Suits Advertising

De ce sa alegi criolipoliza pentru un corp de vara

Criolipoliza este o metoda de tratament bine cunoscuta, datorita eficientei sale rezultate, cu ajutorul acestei metode, se va elimina stratul de grasime in exces. Din ce in ce mai multi oameni apeleaza la criolipoliza, deoarece este una dintre cele mai rapide modalitati de a slabi. Acest lucru este, de asemenea, eficient si sigur pentru zonele majore ale corpului in care tesutul adipos provoaca probleme majore. Acum poate fi efectuat pe talie, abdomen, fese sau coapse cu rezultate excelente.
criolipoliza
Prin criolipoliza, clientii pot elimina chiar si 25% din stratul de grasime din zona de tratament. Un alt motiv pentru care multi oameni aleg aceasta procedura este ca nu este un tratament dureros si nu are efecte secundare. Oricine foloseste acest tratament de criolipoliza este multumit de rezultatul final.

Cum functioneaza?

Principiul tratamentului cu criolipoliza este ca celulele adipoase sunt mai susceptibile la elemente reci decat alte celule ale pielii. Aplicarea precisa a temperaturii scazute declanseaza apoptoza celulelor grase, care declanseaza un raspuns inflamator si incetineste digestia prin macrofagele din jur. In studiile clinice, s-a demonstrat ca tratamentul cu criolipoliza a crescut opiniile pacientilor - dupa un singur tratament, grasimea subcutanata din zona tratata poate fi redusa cu pana la 25%. Imbunatatirea a fost observata la 86% dintre subiectii tratati.

Ce centru de remodelare corporala recomandam

Medicul dumneavoastra va va oferi sfaturi clinice despre locul de tratament. De asemenea, va va spune numarul de tratamente/sedinte eficiente de slabire de care aveti nevoie. Rezultatele se vor vedea chiar de la prima sedinta de tratament.

Exista intotdeauna opinii diferite cu privire la tratamentul cu criolipoliza, dar va recomandam sa luati in considerare doar opiniile expertilor. Nu ascultati parerile prietenilor, vecinilor sau ale oricui care a primit sau nu a primit acest tip de tratament.

Medicii sunt singurii care va pot oferi cele mai exacte informatii despre proces prin criolipoliza si au multe opinii in acest sens.

Alegeti centrul de remodelare corporala Fysiogand si obtineti rezultate de invidiat pentru sezonul cald!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram