Criolipoliza – slabeste rapid cu terapia prin inghet

3 noiembrie 2020
Autor:
Suits Advertising

Tu ce stii despre terapia de criolipoliza? Astazi te lamurim!

Criolipoliza ce functioneaza la temperaturi scazute a fost descoperita la Harvard. Cercetatorii americani au dovedit si aprobat stiintific criolipoliza ca o metoda de tratament sigura si ireversibila care elimina in mod natural celulele grase din corp prin inghet.

Cercetatorii japonezi au folosit razele laser pentru a descompune depunerile de grasime calcificate, maximizand astfel rezultatele procedurii de criolipoliza, eliminand astfel rapid celulele adipoase care trebuie indepartate.

Cum se realizeaza mai exact intregul proces?

Procesul incepe cu masurarea exacta a tesutului adipos de catre terapeut. Pe baza rezultatelor masuratorii, se stabileste o metoda de tratament adecvata cu pacientul.
criolipoliza
Pacientul trebuie apoi sa stea pe patul de tratament in cea mai confortabila pozitie posibila. Terapeutul foloseste gel si film special pentru a proteja zona care urmeaza sa fie tratata, ambele avand efectul de a proteja pielea de temperaturi scazute.

Apoi tesutul adipos este fixat intr-un aplicator special prin tratament sub vid si separat de tesuturile inconjuratoare si de colagen pentru a le proteja. Un alt efect al vidului este acela ca reduce circulatia sangelui in zona tinta, asigurand astfel o racire mai precisa si controlata a zonei.

Toate procesele necesita cel putin 60 de minute pentru a obtine efectul dorit.

In aceasta perioada, celulele adipoase (adipocite) de sub piele ingheata si mor (procesul mortii celulare programate de apoptoza a celulelor grase). In urmatoarele cateva saptamani, procesul metabolic natural al organismului va elimina reziduurile sale prin sistemul limfatic.

La sfarsitul procedurii, aplicatorul elibereaza tesutul gras. Apoi, terapeutul nostru va continua sa maseze zona pentru a se asigura ca circulatia normala a sangelui este restabilita. Te vei intinde in pat inca 5 minute, iar apoi te vei ridica treptat.

Ce se simte in timpul acestui tip de tratament?

O usoara senzatie de frig in timpul tratamentului este normala, asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi. Cu toate acestea, cu siguranta te vei plictisi. Pregateste o carte sau orice alt mod de relaxare si lasa-te sa stai si sa te intinzi o ora. Puteti medita sau chiar sa faceti un pui de somn, totul se va desfasura in siguranta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram