Criolipoliza: O metoda inovatoare pentru remodelarea corporala

16 octombrie 2023
Autor:
Suits Advertising

FysiogandCriolipoliza este o procedura non-invaziva si revolutionara in domeniul esteticii, folosita pentru a reduce depozitele de grasime localizate in anumite zone ale corpului. Acest tratament a castigat popularitate din ce in ce mai mare in ultimii ani datorita caracterului sau minim invaziv si rezultatelor impresionante pe care le ofera. In acest articol, vom explora in detaliu procedura de criolipoliza, inclusiv principiile de functionare, beneficiile si posibilele riscuri.

Principiile de functionare ale criolipolizei

Criolipoliza, cunoscuta si sub denumirea de "lipsa de celule adipoase prin inghet", este un procedeu in care tesutul adipos este expus la temperaturi scazute pentru a induce o cristalizare si distrugere a celulelor grase. Grasimea este mai sensibila la temperaturi reci decat alte tesuturi, iar acest fapt este exploatat in criolipoliza.

Procedura incepe cu aplicarea unui gel sau a unui pad de protectie asupra pielii pentru a proteja aceasta de efectele reci intense. Apoi, un dispozitiv special, numit aplicator, este aplicat pe zona dorita a corpului. Aplicatorul foloseste vacuum pentru a aspira tesutul adipos si a-l expune la temperaturi reci, care variaza de obicei intre -5°C si -11°C.

Celulele grase, fiind mai sensibile la frig, incep sa cristalizeze si sa se dezintegreze, proces numit apoptoza adipocitara. Aceste celule distruse sunt apoi gradual eliminate din organism in urmatoarele saptamani si luni prin procese naturale de eliminare a toxinelor.

Procedura criolipolizei in detaliu

Consultul initial: Procedura incepe cu o consultatie initiala cu un specialist in estetica pentru a evalua eligibilitatea si a discuta asteptarile si obiectivele pacientului.

Marcarea zonei de tratament: Zona care urmeaza sa fie tratata este marcata si curatata pentru a se pregati pentru aplicator.

Aplicarea aplicatorului: Aplicatorul este plasat peste zona marcata si asigurat cu ajutorul unui sistem de prindere si vacuum. Acesta aspira si raceste tesutul adipos pentru a incepe procesul de criolipoliza.

Sesiunea de tratament: Durata sesiunii poate varia in functie de zona tratata si numarul de aplicatoare folosite. Aceasta etapa poate dura intre 30 de minute si cateva ore.

Masaj post-tratament: Dupa indepartarea aplicatorului, zona tratata este adesea supusa unui masaj usor pentru a imbunatati distributia uniforma a rezultatelor.

Beneficiile criolipolizei

Non-invazivitate: Criolipoliza este o procedura non-invaziva, nu implica interventii chirurgicale, taieturi sau anestezie.

Reabilitare rapida: Pacientii se pot intoarce la activitatile normale imediat dupa tratament, fara timp de recuperare.

Rezultate semnificative: Pacientii observa de obicei o reducere a depozitelor de grasime in zona tratata dupa cateva saptamani pana la luni.

Siguranta: Criolipoliza este o procedura sigura si eficienta, fiind aprobata de catre FDA (Administratia pentru Alimente si Medicamente din SUA).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram