Criolipoliza la pret de vara numai la Fysiogand in Bucuresti

4 august 2021
Autor:
Suits Advertising

Profita de ofertele la criolipoliza pret unic in aceasta vara

Utilizarea criolipoliza pret unic in tratamentul de remodelare corporala aduce o abordare complet diferita fata de alte metode minim invazive sau neinvazive. Criolipoliza este prima metoda aprobata pentru pierderea in greutate locala din 2010. Cercetarile si experienta au aratat ca este atat eficienta, cat si sigura in zonele in care excesul de tesut adipos provoaca cea mai mare problema: talie, abdomen, fese sau coapse, cu rezultate excelente.
criolipoliza pret
Pentru aceste zone, doar exercitiile fizice sau o dieta hipocalorica nu pot dizolva complet grasimile locale.

Criolipoliza pret poate aduce rezultate bune in zonele cu tesut gras excesiv si zone cu continut scazut de grasimi (cum ar fi flancuri, spate sau depozite pe partea superioara a feselor, partile laterale ale taliei sau abdomenului).

Urmatorul este principiul de lucru al tratamentului cu criolipoliza

In primul rand, criolipoliza la pret avantajos este o metoda de distrugere a excesului de tesut adipos din organism.

De mentionat ca prin aplicarea temperaturilor de pana la -10 grade Celsius pe tesuturile grase, acestea sunt eliminate intr-un mod definit. Intregul proces se numeste apoptoza, care are ca efect eliminarea treptata a celulelor adipoase fara a afecta aspectul temporar.

Inainte de a apela la sedintele de criolipoliza, este necesar sa stim ca foloseste mai multe asa-numite „operatii”. Acestea sunt utilizate pe suprafata diferitelor parti ale corpului pentru a elimina permanent acumularea de grasime.

Prin urmare, apoptoza ajuta la distrugerea si eliminarea celulelor adipoase si a excesului de celule care sunt benefice functionarii normale a organismului.

Riscuri si impacturi ale tratamentului

Exista, de asemenea, efecte secundare frecvente ale acestui tratament, inclusiv:

Primul este senzatia de tragere a partii tratate, ceea ce inseamna ca, in timpul operatiei, medicul va plasa o rola de grasime intre cele doua placi de racire ale partii tratate a corpului. Acest lucru creeaza un sentiment de vid si va trebui sa-l suportati timp de una pana la doua ore;

In al doilea rand, va provoca dureri locale la locul tratamentului;

Nu in ultimul rand, tratamentul cu criolipoliza poate genera dupa sedinte roseata temporara, umflaturi, vanatai sau sensibilitate a pielii in zona tratata.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram