Criolipoliza – cu 30% mai putina grasime in doar o sedinta!

3 ianuarie 2019
Autor:
IzzyReduceri

Tratament de success cu eficienta dovedita, CRIOLIPOLIZA, combina criogenarea si vacuumul. Distruge definitive adipocitele, eliminand circa 30% din grasimea depusa in zonele problema intr-o singura sedinta! Procedura poate fi achizitionata la pret redus pe platform de promovare www.IzzyReduceri.ro

Dupa vacanta prelungita de Sarbatori s-au cam depus grasimile in cele mai nepotrivite zone? Tinteste abdomenul, soldurile si colaceii, coapsele si fesele si trateaza celulita cu CRIOLIPOLIZA!

La ora actuala este considerat cel mai eficient tratament noninvaziv cu efect de slabire rapidala nivel local si remodelare corporala. Preferata de femeile din toata lumea, procedura foloseste o tehnologie performanta care, prin inghetare, distruge adipocitele definitiv si fara durere, fara a rani stratul superior al pielii.
Se desfasoara la -10 grade Celsius si reduce tesutul adipos folosind un sistem de racire controlata care este incorporat intr-un sistem de Vacuum. Astfel, grasimea este separata si izolata pentru a proteja fibrele de colagen si restul tesutului.

Adipocitele distruse sunt ulterior eliminate din organism cu ajutorul sistemului fagocitar, reciclandu-le si transformandu-le in aminoacizi, peptide si proteine, fara posibilitatea de regenerare.

Tratamentul de Criolipoliza actioneaza in 4 etape, dupa cum urmeaza:

  • Prima etapa: efectul de vacuum retine doar grasimea in exces, protejand tesutul superior si fibrele de colagen
  • A doua etapa: vaccumul incetineste circulatia din zona tratata, ceea ce determina un focus mai clar pe zona tinta.
  • A treia etapa: tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acesta actioneaza asupra zonei targhetate, racind pana la temperatura programata (-10 grade C).
  • A patra etapa: In urma tratamentului cu durata de maximul 60 minute pe sedinta, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural.

Cum actioneaza Criolipoliza?

Intr-o singura sedinta se vor aplica 2 capete de tratament speciale pe zona tinta. Fiecare aplicator trage inauntru tesutul gras printr-un efect de vacuum care incetineste temporar circulatia sangvina la nivel local. Astfel este facilitata crioterapia, adica reducerea temperaturii la -10 grade Celsius.

Rezultate Criolipoliza

Acestea vor varia in functie de metabolismul fiecaruia, zona tratata si firesc, stratul adipos. In medie, se reduc intre 2,5 – 3 cm in circuferinta dupa prima sedinta. Aceste rezultate vor fi vizibile dupa aproximativ 2 saptamani, timp in care sunt eliminate celulele distruse in timpul tratamentului.

Daca ti-am starnit interesul si esti interesata de rezultatele imbatabile pe care Criolipoliza le ofera, poti achizitiona aceasta procedura la pret avantajos pe www.IzzyReduceri.ro. Oferta este la salonul Maison D’Esthetique, locatie eleganta in zona Floreasca, unde preturile incep de la 299 lei pentru 1 aplicare cu 2 capete de tratament si ajung pana la 599 lei pentru 3 aplicari cu 2 capete de tratament!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram