fbpx

CREVIS un brand pe plan local si international

Polul de competitivitate CREVIS este o colectie ambitioasa de proiecte ce urmareste crearea primului centru de excelenta din Europa dedicat monitorizarii si testarii prin intermediul realitatii augmentate si a realitatii virtuale a infrastructurilor critice. Rezultatele obtinute in cadrul Polului de Competitivitate CREVIS au fost prezentate de specialisti atat pe plan local, cat si pe plan international, la unele dintre cele mai importante evenimente din domeniul cercetarii si dezvoltarii.

Prin activitatile de promovare derulate de compania 360 Revolution in „Proiectul integrat de informare, publicitate si diseminare a Polului CREVIS”, s-a asigurat cresterea vizibilitatii brandului CREVIS si diseminarea rezultatelor obtinute in proiectele de cercetare-dezvoltare.
Astfel, rezultatele activitatilor de cercetare-dezvoltare-inovare au fost promovate la 4 evenimente importante: IEAS (International Electric &Automation Show), „Scandinavia’s Technology and Industry Expo” – Danemarca, Targul Tehnic International Bucuresti (TIB) si „Inno-tech Expo” din Polonia.

In cadrul IEAS 2015, ce a avut loc la inceputul lunii septembrie, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, a fost prezentat primul prototip realizat in cadrul proiectului „Platforma tehnologica inovativa de realitate augmentata (AR) pentru inspectii, mentenanta si service in teren la infrastructuri critice”, implementat de compania SunSmart Integrare IT.

Peste 16.500 de specialisti din domeniul cercetarii si peste 6.000 de organizatii au participat in perioada 22-24 septembrie 2015 la targul international din Danemarca, „Scandinavia’s Technology and Industry Expo”. In cadrul evenimentului a fost prezentata „Platforma de bio-monitorizare a parametrilor vitali in operarea infrastructurilor critice”, o solutie inovativa de obtinere in timp real de date medicale, proiect implementat de compania ASESOFT Technologies.

In perioada 14-17 octombrie 2015 a avut loc, la Romexpo, cea de-a 41-a editie a Targului Tehnic International Bucuresti (TIB). Cu aceasta ocazie, a fost prezentat stadiul de realizare al prototipului rezultat din etapa de dezvoltare experimentala, din cadrul proiectului „Realizarea unei platforme inovative de monitorizare pentru obiective izolate din infrastructurile critice din Romania”. Proiectul este implementat de compania INSOFT Development & Consulting.

Cea mai recenta activitate de diseminare a rezultatelor Polului de competitivitate CREVIS a avut loc in perioada 15-16 octombrie 2015, la expozitia internationala „Inno-tech Expo” din Polonia. Numerosi reprezentanti ai mediului academic, institutelor de cercetare, companii din domeniul IT si nu numai, au avut ocazia de a afla despre activitatile de cercetare-dezvoltare derulate in cadrul proiectului „Realizarea unei platforme tehnologice inovative bazata pe aplicatii de realitate virtuala pentru siguranta si protectia personalului din infrastructurile critice”. Proiectul este implementat de compania Aptus Software.

Principalul obiectiv al proiectului implementat de 360 Revolution are in vedere asigurarea vizibilitatii Centrului de cercetare-dezvoltare, promovarea si diseminarea rezultatelor obtinute prin implementarea proiectelor din cadrul Polului de Competitivitate CREVIS.

360 Revolution – De peste 8 ani, un nume de referinta in domeniul promovarii si marketingului experiential, 360 Revolution isi propune sa genereze experiente care sa lase o impresie de marca asupra participantilor, integrand toate componentele din ansamblul comunicarii.
Pornind de la strategii complexe de promovare, acoperind intreg spectrul de canale media, pana la activitati dedicate dezvoltarii, organizarii si implementarii de evenimente, participari la targuri si expozitii sau spectacole itinerante, 360 Revolution ofera servicii complete atat in sfera mixului traditional de marketing, cat si a interactivitatii digitale si solutiilor complexe “live”.