Crestere de 18 pentru Smartree Romania in 2013

Compania Smartree Romania, unul din liderii nationali pe piata de externalizare salarizare si administrare de personal, a inregistrat o crestere de 18% a veniturilor in 2013 fata de anul precedent.

Aceste cresteri au determinat Smartree Romania sa-si continue extinderea in orasele mari din tara inca din primul semestru al lui 2014, prin deschiderea unui birou teritorial la Cluj-Napoca. Acesta este al cincilea birou Smartree, dupa cele din Bucuresti, Pitesti, Timisoara si Constanta.

Cresterea nevoii de servicii de salarizare de calitate in zona, dezvoltarea semnificativa a mediului de afaceri local in ultima perioada, prezenta in regiune a unor clienti Smartree, precum si tendinta companiilor multinationale de a se reloca sau de a deschide sucursale in judetul Cluj si zonele invecinate sunt factori care au contribuit la decizia de deschidere a unui birou in teritoriu. Proiectul de extindere in zona de vest a Romaniei se inscrie in planul Smartree de dezvoltare regionala din ultimii ani.

“Regiunea Cluj are un potential economic foarte mare, iar Smartree Romania vine in intampinarea companiilor care au nevoie de servicii de HR de calitate din zona”, a declarat Adrian Stanciu, CEO Smartree Romania.

Printre clientii Smartree se numara McDonald’s Romania, Astellas Romania, Knauf Romania, Ericsson Romania si alte peste 150 de companii.