fbpx

Cremele minune împotriva acneei

Ce poate fi mai neplăcut decat urmele lăsate de acnee sau chiar rănile inestetice care mai provoacă și dureri?

Din păcate, acneea poate apărea oricand și la tot mai multe persoane, dar partea bună este că se poate și trata. Există nnumeroase tratamente începand de la cele naturiste, cum ar fi ceaiul de gălbenele sau uleiul de levănțică, pană la tratamentele din cabinetul medicului. Însă, cele mai accesibile dar care au și rezultate relativ rapide sunt cremele. Cremele antiacneice se pot folosi oricand și oriunde dar trebuie să avem grijă să alegem doar produse de calitate.

Fie că ești cosmetician, dermatolog sau vrei să încerci un tratament mai bun, ar fi indicat să alegi un furnizor cu experiență pe piață pentru a nu risca să ajungi să fi păcălit i să ți se înrăutățească starea.

Ideal ar fi să îți comanzi tratamente împotriva acneei de la o firmă care oferă atat dotări pentru saloane cat și echipamente pentru centre esteice, o firmă care importa și distribuie pe langă linia de cosmetice profesionale, linia de produse 100 % organice destinate centrelor SPA.

De la ce se face acneea?

Cu manusile iarna nu realizăm cate lucruri atingem si apoi le punem pe fațăș idem cu telefonul, cand il lipim de față sau cosmetice expirate, pe care încă nu le aruncăm.

 Transpirația în exces atat iarna cat și vara ne dezhidratează iar pielea reactionează, în același timp acneea poate fi și semnalul de alarmă al unei alimentații proaste.

Astfel, cauzele pot fi diferite și să nu uităm și schimbările hormonale din adoleșcență dar tratată corespunzător si chiar prevenită acneea nu ne va mai da bătăi de cap.

Care sunt cele mai bune tratamente împotriva acneei?

În cele mai multe cazuri, acneea este produsul unor pori înfundaţi, o afecţiune a epidermei apărută ca urmare a unei hipersecreţii a glandelor sebacee care se găsesc în cea mai mare parte pe faţă, pe gât şi pe spate. Apoi, trebuie să ştim că acneea nu este cauzată de infecţii, dar cu toate astea, infecţiile pot înrăutăţi situaţia.

Prima regulă a frumuseţii este să avem un ten curat şi luminos care poate respira. Pentru aceasta trebuie curăţat atât dimineaţa, cât şi seara cu o loţiune specială pentru tipul de ten pe care îl ai, depreferat și împotriva acneei.

Apoi se aplică o loţiune tonică şi se hidratează pielea cu cremă anti acnee. Cel mai bine ar fi ca aceste produse pentru îngrijire să fie recomandate de medicul dermatolog.

Este important și să schimbi și să aerisești aşternutul cat mai des pentru a evita praful și totodată să îți menți o alimentație și un ritm de viață sănătoase alternate cu folsirea cremelor antiacnee, care ameliorează leziunile provocate de acnee și previn apariția altora, reducand iritațiile pielii si accelerand procesul de vindecare iar pentru pielea grasă cu acnee inflamatorie, hiperkeratoză și dermatită seboreica este recomandat  un antiseptic pentru pielea sensibilă cu impurități. Acesta elimină toxinele și îndepartează machiajul.

Cu puțină atenție și tratamentele corespunzătoare, acneeea nu va mai fi o problemă.