Creatorul de site uri gratuite cu peste 1 milion de utilizatori inregistrati s a lansat si in Romania

Lansarea vine dupa succesul pe care ucoz.com il are pe plan international, inclusiv in randul utilizatorilor romani. Conform Alexa, versiunea „.com” este in primele 400 de site-uri dupa numarul de vizitatori in Romania, in timp ce varianta „.ru” a acestuia este in Top 15 site-uri din Rusia. Daca pana acum un site din sistemul uCoz avea denumirea “nume.ucoz.com”, odata cu aceasta localizare, site-urile dezvoltate gratis de utlizatori, vor aparea sub forma “nume.ucoz.ro”.
„Sistemul poate fi utilizat atat de persoanele care au cunostinte tehnice minime, cat si de catre profesionistii in web-design, prin intermediul functiilor avansate ale panoului de administrare (CMS). Site-urile dezvoltate pot fi: de prezentare, magazine online, blog-uri personale, pagini destinate afacerilor mici şi mijlocii etc. La inregistrare, utilizatorul primeste gratuit, un domeniu pe serverul uCoz, gazduire, numeroase teme la alegere, precum si spatiu de stocare, care creste exponential cu accesarea. Un avantaj important, este acela ca paginile principale sunt in limba romana, oferind accesul tuturor, la o platforma deosebit de puternica”, a declarat Lucian Avadani, Managerul Localizarii uCoz in limba romana.
Viziunea localizarii, este de a pune la dispozitia tuturor vorbitorilor de limba romana, o modalitate simpla, eficienta si gratuita, prin care sa-si gestioneze prezenta online.
In prezent, uCoz servicii web cuprinde peste 1.000.000 de site-uri active in 13 limbi, peste 100 de milioane de accesari, uptime de 99% si peste 5 ani de experienta la nivel global.

Despre uCoz Media
Fondat in 2005, dupa 1 an de dezvoltare, de catre doi antreprenori ucraineni. In prezent, compania are peste 50 de angajati, 3 Birouri – Moscova, Sankt Petersburg (Rusia) si Cherkasy (Ucraina).
Printre Investitorii strategici se numara: Grupul mail.ru si DST

Premii si distinctii obtinute:
• 2009 Open Web Awards Mashable – Castigator la categoria : “Cel mai bun site pentru publicisti”
• 2009 Premiul Runet – Categoria: “Tehnologii și Inovatii”
• 2009 Castigatorii secțiunii: “Administrare de continut”
• 2008 Premiul Runet – Categoria: “Cele mai bune 10 site-uri alese de catre utilizatori”
• 2008 Web Host Directory – Categoria: “Cel mai bun site pentru comert electronic”

Servicii gratuite şi avantaje importante ale utilizării sistemului uCoz:

400 Mb spaţiu iniţial pentru stocare, creşterea spaţiului în funcţie de traficul pe site şi vechimea acestuia domeniu de tipul nume.ucoz.ro, număr nelimitat de site-uri pentru creare, găzduire web, un singur sistem (uNet), pentru gestiunea tuturor site-urilor, variantă pentru accesul de pe mobil, forum cu buletin de notificare blog, catalog de fișiere, mini chat intern, sondaje web, formulare e-mail, editor de pagini, statistici, etc.

Servicii plătite

Adăugarea modulului E-Shop (Magazin Electronic), eliminarea drepturilor de autor uCoz, creșterea spațiului de stocare pe discul virtual până la 10 Gb, posibilitatea de a atașa fișiere mesajelor trimise prin intermediul formularelor de e-mail, disponibilitatea de a utiliza PHP-ul, servicii de trimitere mesaje SMS, etc.