Creare aplicatii mobile – Serviciu din ce in ce mai cautat de detinatorii companiilor din Romania

8 mai 2018
Autor:
SC Creative Online Network SRL

Numeroasele cereri pentru serviciile Creative Ones, unul din jucatorii importanti ai pietei in ceea ce priveste serviciile de programare web, vin ca o confirmare a interesului manifestat de companiile din Romania pentru dezvoltarea aplicatiilor mobile.

Sfarsitul anului 2016 a fost caracterizat de o crestere remarcabila a conversiilor realizate prin intermediul dispozitivelor mobile, urmand ca procentul acestora sa creasca substantial in anul 2017. La inceputul anului 2018, echipa de programatori seniori, Creative Ones, a fost surprinsa de numeroase cereri pentru creare aplicatii mobile, venite din partea companiilor din Romania si nu numai. Acestea isi doresc sa vina in intampinarea publicului lor tinta, adaptandu-si business-ul cerintelor impuse de dispozitivele mobile. Dezvoltarea unei aplicatii mobile poate aduce o crestere substantiala a vanzarilor, plasand companiile in fruntea rezultatelor consumatorilor acestora.

Optand pentru serviciul de creare aplicatii Android sau IOS, pus la dispozitie de echipa de programare Creative Ones,  companiile se pot bucura de vizibilitate crescuta a brandului, loializarea publicului, interactiune directa cu clientii sau potentialii clienti, dar si posibilitatea de a notifica rapid publicul tinta. Experienta in dezvoltarea aplicatiilor utilizand platforme si limbaje de programare precum: Node JS, PHP, Java, au permis serviciilor Creative Ones sa se muleze pe asteptarile fiecarui partener de afaceri.

Creative Ones ofera servicii full-service pentru Programare Web si reprezinta succesul activ al unei echipe de developeri specializati in Laravel si Codeigniter (framework). Cu o experienta relevanta in marketingul online, realizare website-uri si dezvoltare a aplicatiilor mobile pentru Android si IOS, echipa Creative Ones ofera de peste 7 ani solutii integrate pentru orice tip de business. Investitia in timp si cunostintele aplicate pentru design grafic, UX, UI, optimizare si dezvoltare plaseaza serviciul de creare aplicatii mobile la un nivel inalt in ceea ce priveste experienta utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii despre serviciile Creative Ones, publicul interesat poate accesa cu usurinta website-ul creative-ones.com, avand la dispozitie si adresa de e-mail [email protected] sau numarul de telefon 0740.065.563.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram