Cosurile cu flori livrate de Orasul Florilor cel mai frumos cadou de 8 martie

18 februarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Luna martie este luna femeilor. De aceea, aveti grija sa le oferiti persoanelor importante din viata dumneavoastra toata atentia si grija, astfel incat sa faceti din ziua lor o adevarata sarbatoare. In ajutor va vine floraria online Orasul Florilor, echipa de maestrii florari care va crea cele mai frumoase cosuri cu flori, de livrat gratuit oriunde in Bucuresti si tara. Din plante mereu proaspete, atent aranjate astfel incat sa fie un cadou floral deosebit, cosurile de flori sunt o modalitate speciala de a va arata sentimentele, intr-un mod inedit.

Cosuri cu flori de primavara, cadoul livrat direct acasa sau la birou

Pentru ca ofera servicii de 5 stele, floraria online Orasul Florilor a pregatit o colectie diversificata de cosuri de flori deosebite, compuse din plante ornamentale specifice sezonului cald. Astfel, conform cerintelor dumneavoastra, expertul florar, cu 20 de ani experienta, are grija sa asorteze cromatic cosuri din flori precum:
• Cosuri cu lalele bogate cromatic, un cadou floral deosebit, primit cu drag de orice doamna sau domnisoara iubitoare de frumos;
• Cosuri cu frezii parfumate, florile care vestesc primavara prin aroma pe care o lasa si forma gingasa a petalelor;
• Cosuri cu forme elegante, imbracate cu trandafiri, eustoma si crizanteme, un mix floral vesel si colorat, special creat pentru persoanele mereu pozitive, dragi dumneavoastra;
• Cos de flori de comandat online din flori asezate in recipiente elegante, precum vase din ceramica, ghivece sau galetuse simple.
Pentru fiecare dintre cosurile cu flori de primavara, pe care Orasul Florilor le livreaza online, echipa florariei isi pune tot talentul, pasiunea si dragostea fata de arta florala, astfel incat rezultatul final sa fie un cadou deosebit.

Comandati online cosurile de flori si livrati-le gratuit, oriunde in tara

De acum, Orasul Florilor trimite cosul cu flori online ales direct la destinatie, pentru ca toti clientii sa poata face cele mai placute surprize persoanelor dragi. Din plante florale mereu proaspete, cosurile de flori vor fi o adevarata incantare vizuala si olfactiva.
Pentru comenzi, ii gasiti pe cei de la Orasul Florilor pe pagina web a florarie online, cat si la numarul de telefon 0743.256.525. Pentru oricare alte detalii, echipa va sta la dispozitie si la sediul lor din str. Calea Bucuresti nr. 155, bl T12, sc. 1, ap. 11, Bucuresti, dar si la adresa de e-mail [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram