Costurile serviciilor funerare

14 mai 2016

Cand vorbim despre costurile serviciilor funerare, sunt multe lucruri de discutat, asta pentru ca exista mai multe optiuni din care puteti alege. Acest lucru este benefic caci pentru fiecare inmormantare se stabileste in general un buget anume. Daca aveti un buget limitat pentru a organiza o inmormantare sau doriti sa-l gestionati cat mai eficient contactati funerare ieftine.

Firmele care presteaza astfel de servicii, cum este funerare ieftine includ in oferta si produse, printre care sicrie. Sicriul reprezinta unul din produsele nelipsite de la nicio inmormantare, caci aici va fi asezat trupul neinsufletit. Alegerea sicriului depinde in mare parte de bugetul de care dispune familia, dar si de alti factori: dimensiune, forma, tipul de lemn, accesorii (de exemplu cruci sau manere), tip (daca este cu unul sau cu doua capace) etc. Sicriul se comanda atat in cazul inmormantarilor cat si in cazul incinerarii.

De asemenea, cand pregatiti o inmormantare trebuie sa aveti in vedere si locul de veci. Daca la sate oamenii cunosc deja unde vor fi inmormantati, in orase locurile de veci se cumpara sau chiar se doneaza. Crucea si piatra funerara de pe mormant pot fi discutate in timpul contractarii unei firme de servicii funerare.

In cazul in care trupul neinsufletit va fi incinerat, veti observa cum costurile sunt mai mici decat in cazul unei inmormantari. In Romania care este o tara majoritar crestin-ortodoxa, oamenii stiu deja ca Sfintii Parinti nu recomanda incinerarea trupurilor. Cu toate acestea, din cauza altor orientari religioase ale familiei sau chiar a celui care a decedat (manifestate in timpul vietii) dar poate uneori si din cauza costurilor (e mai ieftin sa incinerezi un trup decat sa cumperi un loc de veci - lucru valabil mai ales in orase) statisticile arata ca exista o crestere a cererilor de incinerare.

O firma profesionista si deschisa la nevoile familiilor indurerate, o firma ca funerare ieftine include in oferta produse si servicii legate atat de inmormantari, cat si de incinerare. De fapt, specialistii de la funerare ieftine vor putea sa va ofere consultanta si informatii detaliate legate de cele doua variante pe care le aveti la dispozitie pentru ca in final sa puteti alege ce este mai bine pentru toata familia indurerata, dar si tinand cont de eventualele dorinte manifestate in timpul vietii de persoana care a decedat.

Atunci cand conactati http://www.funerare-ieftine.ro/ veti primi o oferta clara asupra fiecarui serviciu si produs de care aveti nevoie. Pentru detalii puteti suna non-stop la 0723.796.596

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram