CoSoSys inclus în lista CRN din 2010 a dezvoltatorilor de produse de securitate cu potenţial

8 iulie 2010
Autor:
dowmedia08

Fondată în 2004, CoSoSys şi-a axat strategia de business pe dezvoltarea de soft pentru dispozitive de stocare portabile precum stick-urile USB. Observând riscurile şi ameninţările ce vin cu folosirea incorectă a acestui tip de dispozitive, care includ hard disk-urile externe, player-ele MP3, stick-urile de memorie sau camerele foto digitale, compania a lansat o a doua divizie care dezvoltă şi promovează soluţii pentru prevenirea pierderilor de date şi pentru securitatea porturilor care oferă un mediu de lucru sigur atât pentru firmele, cât şi pentru utilizatorii de acasă care folosesc dispozitive de stocare portabile.

Această a doua includere în lista CRN este o recunoaştere a eforturilor noastre de a ne construi o reţea puternică de distribuitori şi parteneri şi de a continua să inovăm în domeniul securităţii datelor şi porturilor. Suntem foarte mulţumiţi că obiectivele noastre de a feri companiile şi utilizatorii de acasă de riscurile dispozitivelor de stocare portabile, de a ne adapta soluţiile la stilul lor de viaţă şi la nevoile lor, continuând în acelaşi timp să creăm şi să lansăm tehnologii de ultimă oră au fost nu numai îndeplinite, dar şi recunoscute internaţional”, a declarat Roman Foeckl, CEO al companiei CoSoSys.

Cea mai populară soluţie a companiei pentru prevenirea pierderilor de date şi securitatea porturilor este Endpoint Protector, aplicaţie concepută pentru a minimiza ameninţările interne, a reduce riscul scurgerilor de date şi a controla dispozitivele conectate la calculator. Soluţia le permite departamentelor IT să controleze în mod proactiv utilizarea internă a dispozitivelor, în timp ce înregistrează toate datele transferate prin reţea şi criptează datele în tranzit pe dispozitivele portabile.

În 2009 CoSoSys a lansat şi prima soluţie din lume pentru controlul dispozitivelor portabile şi prevenirea pierderilor de date oferită ca serviciu (Software as a Service – SaaS), My Endpoint Protector. Aplicaţia Web funcţionează de pe orice computer ce dispune de o conexiune la Internet, nu necesită instalarea unui server, achiziţionarea de hardware sau a unor licenţe software, ori mentenanţă permanentă din partea departamentelor IT.

Pentru a putea fi incluse în lista CRN Emerging Technology Vendors, companiile trebuie să fi fost înfiinţate nu mai devreme de 2004, să aibă venituri de sub 1 miliard de dolari americani şi să aibă o reţea activă de distribuţie şi o strategie de dezvoltare în SUA. Selecţia finală este făcută de echipa redacţională a CRN.

Despre Everything Channel
Everything Channel, compania care publică revista CRN, este unul dintre furnizorii de top de evenimente, cercetări, analize, consultanţă şi produse media axate pe dezvoltarea reţelelor de distribuţie în domeniul IT. Everything Channel are o experienţă de peste 30 de ani în reţele de distribuţie ceea ce îi permite implementarea unor soluţii integrate pentru companiile din IT&C care vor să recruteze parteneri şi a unor strategii ce permit accelerarea vânzărilor de tehnologie. Penru a afla mai multe despre Everything Channel, vizitaţi http://www.everythingchannel.com şi http://www.channelweb.com.

Despre CoSoSys
Compania CoSoSys este specializată în dezvoltarea de software pentru securizarea reţelelor şi pentru îmbunătăţirea dispozitivelor de stocare portabile. Portofoliul aplicaţiilor include funcţii de la protejarea prin parolă şi sincronizarea datelor, până la împiedicarea accesului neautorizat la dispozitivele periferice ataşate calculatoarelor. Distribuirea produselor CoSoSys se face la nivel global prin fabricanţii de hardware de talie mondială, dar şi direct către utilizatorii finali prin magazinul electronic disponibil pe http://www.CoSoSys.com şi http://www.EndpointProtector.com. Compania CoSoSys se bucură de o creştere continuă a numărului de utilizatori la nivel mondial. Aceasta are sediul în Cluj-Napoca, România, şi are reprezentanţi de vânzări în Statele Unite şi Germania.

Imagini şi materiale adiţionale:
http://www.cososys.com/images.html
http://www.cososys.com/press_room.html

Contacte de presă

Mirror Communications
Alina Popescu
Phone: +40 741 073753
E-mail: [email protected]

CoSoSys Ltd.
Anca Goron
Phone: +40 264 593 110 Ext. 113
E-mail: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram