Corpuri de iluminat pentru casa ta

Iluminatul este foarte important intrr-o locuinta pentru ca are rolul practic de a asigura vizibilitate in camere, dar si acela de a a crea o atmosfera placuta, calda, primitoare. Atunci cand vine vorba de lumina cu totii ne gandim la lustre, un corp suspendat pe mijlocul plafonului, dar nu intotdeauna este suficient. Chiar daca lustrele asigura o lumina generala, pentru a avea o ambianta placuta este nevoie de mai multe tipuri de corpuri de iluminat, pozitionate startegic si alese in functie de designul din locuinta. Euro Vial Lighting iti pune la dispozitie online o multime de modele de lustre potrivite stilului minimalist, clasic, retro si modern.

Vrei sa ai o lumina potrivita pentru fiecare camera? La prima vedere poate parea simplu sa alegem corpurile de iluminat din casa, dar este mai complicat decat ne imaginam, mai ales ca fiecare camera are nevoie de becuri led Philips care sa lumineze diferit si sa furnizeze lumina calda sau rece, in functie de necesitati. In dormitor e nevoie de o lumina calda si de corpuri de iluminat precum veiozele si lampadarele, pe care sa le aprinzi seara inainte de culcare, sau cand ai nevoie sa citesti. In bucatarie si baie ar ajuta foarte mult sa avem o lumina rece, puternica, iar in living o lumina cu intensitate reglabila pentru diferite activitati.

Alege corpuri de iluminat Constanta de la Euro Vial Lighting pentru a imbina functionalitatea cu aspectul astfel incat sa ai o casa utila, frumoasa si primitoare.