Coroane funerare, intr-o mare diversitate, disponibile la Rarox

22 februarie 2021
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Pentru prezenta la un eveniment funerar este nevoie adesea de o coroana funerara. Traditia spune ca aceasta trebuie sa fie insotita de un mesaj de condoleante, corespunzator cu relatia pe care o aveti cu defunctul. Alegerea unui astfel de articol funerar nu este una atat de usoara pe cat pare. Cei interesati pot descoperi la Rarox o gama diversa de astfel de coroane si pot primi de asemenea consilierea profesionala de care au nevoie.

Cum alegeti o coroana funerara

Gama de coroane funerare regasita in magazinele de nisa este una destul de ofertanta, atat din punct de vedere aspectual, cat si financiar. Alegerea trebuie insa sa depinda de mai multi factori, printre care ceea ce doriti sa transmiteti catre familia indoliata. In principiu, o coroana este echivalentul regretului, a condoleantelor transmise familiei ca urmare a decesului si pierderii unei persoane dragi. Coroana funerara poarta o simbolistica mai complexa de atat si astfel, ar trebui cromatic sa fie edificatoare pentru cel sau cea caruia ii sunt aduse.

Traditional vorbind, sunt preferate cele in culori deschise pentru femei si cele in culori mai tari pentru barbati. Pentru cazurile in care vorbim despre tineri sunt preferate coroanele cu flori albe. Acestea pot fi realizate din flori naturale, dar versiuni mai accesibile sunt cele cu flori artificiale.

Indiferent de preferinta, coroanele pot fi achizitionate direct din stocul existent in magazin sau pot fi realizate la comanda modelele dorite. Forma este si ea una importanta, dat fiind ca vorbim despre aceasta ca fiind primul impact vizual. Clasica versiune este cea a coroanelor ovale sau rotunde, insa pot fi comandate cele in forme speciale, de inima sau de cruce.

Combinatia cromatica vine pe loc secund ca importanta si are in vedere de regula nu mai mult de 2 culori combinate in dispunerea florilor pe coroana. Cat despre mesaj, acesta ar trebui sa insoteasca urarile facute catre familia indoliata. Pentru cei care considera ca nu stiu ce este potrivit de spus in astfel de momente, cei de la pompe funebre pot sugera cateva variante. Mesajul trebuie sa fie scurt si aproape de fiecare data include si traditionalul Condoleante.

Pentru variante de coroane funerare la preturi corecte accesati pagina funerarenonstop-bucuresti.ro.

Contact:

[email protected]

0769.658.216

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram