Coroana din zirconiu te ajuta sa obtii cel mai frumos zambet

Coroana din zirconiu reprezinta cea mai noua tehnologie in materie de estetica dentara, foarte potrivita pentru obtinerea unui zambet alb si seducator. Astfel de coroane ceramice pe suport de zirconiu sunt usor de purtat si asigura garantarea calitatii pentru o perioada mare de timp. In plus, acestea au un aspect translucid, ceea ce presupune ca sunt imposibil de diferentiat de proprii dinti.

Coroane din zirconiu

Dupa cum indica si numele sau, acest tip de coroana este realizat din zirconiu, un material foarte rezistent, compatibil cu corpul uman. De astfel, zirconiul este utilizat in multe alte aplicatii medicale si este cunoscut pentru rezistenta si durabilitatea sa. Acesta este un tip de cristal indestructibil. In plus, nu trebuie sa existe nici o teama cu privire la respingerea zirconiului de catre organismul uman sau la aparitia unor reactii alergice. Coranele ceramice pe suport de zirconiu au urmatoarele avantaje: dureaza mai mult timp decat alte tipuri de coroane, asigura un aspect estetic ireprosabil si nu necesita indepartarea in totalitate a dintelui original.

Procesul de montare a unei coroane de zirconiu este similar cu cel pentru alte coroane, specialistul parcurgand doua etape: pregatirea si montarea coroanei. In prima etapa dintii vor fi evaluati si masurati pentru coroana, vor fi curatati inainte de remodelare si se va pregati un mulaj cu chit dentar. In cea de a doua etapa, dintele care va primi coroana va fi uniformizat, ulterior fiind realizata cimentarea in pozitie. O astfel de coroana trebuie sa fie ingrijita in acelasi mod ca si dintii naturali.