Coral – culoarea anului 2019

sisesti 30

Culorile fac parte din viata noastra. Din acest motiv, an de an, specialistii in domeniu fac eforturi notabile pentru a aduce in centrul atentiei o anumita culoare. Dupa ultra violetul anului trecut, 2019 vine cu o culoare vibranta si placuta, care imbratiseaza cu caldura si ofera confort oricarui mediu: coral.

Ca reactie la atacul tehnologiei digitale si a mass-mediei sociale care se incorporeaza din ce in ce mai mult in viata de zi cu zi, oamenii cauta experiente autentice care permit conexiune si intimitate. Sociabila si plina de viata, culoarea coral incurajeaza activitatile si starea de bine. Simbolizand nevoia innascuta de optimism si bucurie, coralul intruchipeaza dorinta de expresivitate jucausa, de pofta de viata, de fericire.

Reprezentand fuziunea vietii moderne, culoarea coral este una care se dezvolta in mediul natural al omului si, in acelasi timp, prezinta o prezenta plina de viata in social media. Aceasta culoare fascineaza ochiul si mintea, odihneste, relaxeaza si ofera energie, toate in acelasi timp.

Culoarea anului nu traseaza doar tendintele in ceea ce priveste hainele, ci poate fi folosita in orice alt aspect al vietii, precum alegerea mobilierului, a culorii pentru pereti, a veselei sau a accesoriilor folosite la decor. Coral, culoarea anului 2019, poate fi folosita cu succes in noua locuinta ce urmeaza a fi achizitionata in complexul de apartamente noi din Baneasa. La achizitia unui apartament intr-un stadiu nefinalizat, cumparatorul poate alege finisajele si implicit, culoarea acestora. E atat de reconfortant gandul ca puteti locui intr-un spatiu aranjat exact asa cum ati visat intotdeauna, incat ar fi pacat sa nu actionati acum in acest sens.

Desigur, s-ar putea sa nu apreciati in mod deosebit culoarea coral si este in regula. Tendintele anuale nu trebuie sa placa tuturor si nu este nimeni obligat sa le urmeze daca nu doreste, ci sunt o idee, acel impuls de care aveti nevoie pentru a pune la cale planuri marete. S-ar putea sa preferati verde, violet sau galben. Minunat! Incercati sa faceti combinatii de culori din care cele preferate sa iasa in evidenta, sa va inspire, sa va incarce bateriile.

www.sisesti30.ro | Complex rezidential in Baneasa

Locuinta ideala in care va puteti afisa culorile preferate este, evident, una din complexul rezidential Baneasa Sisesti. Aici veti gasi o structura puternica, materiale de calitate si finisajele perfecte. Accesati http://www.sisesti30.ro/ si verificati planul complexului, iar apoi programati o vizionare a apartamentelor disponibile din acest cartier!