fbpx

Conteaza doar pe specialisti pentru crearea unui site de succes!

Spatiul virtual reprezinta o piata nelimitata pentru orice antreprenor, oricare ar fi domeniul sau de activitate, produsul sau serviciul ofertat, indiferent daca este vorba despre o afacere la scara mai mica sau una de amploare. Iar acest potential urias al pietei online a fost intuit de mult timp, iar in ultimii ani este de neconceput absenta unui business, intr-o forma sau alta, din mediul virtual.

Daca unii intreprinzatori s-au redresat din mers, intrand pe aceasta piata dupa multi ani de experienta pe cea traditionala, demarand intense campanii de promovare online, cei aflati la inceput de drum in domeniul afacerilor, indiferent de domeniul lor, au ocazia unui start cat mai bun, folosind toate cuceririle tehnologiilor actuale, menite sa le inlesneasca acum intalnirea dintre produsele sau serviciile pe care le tranzactioneaza cu potentialii clienti din mediul online.

De aceea, apelarea, chiar din faza de proiect a afacerii lor, la specialistii din domeniul marketingului online si nu la solutii „de avarie” oferite de amatori pe principiul nefunctional „ieftin si bun”,  le va netezi cu siguranta drumul catre succes. Astfel, daca ti-ai propus sa deschizi un magazin online, un site de prezentare sau alta afacere in care se mizeaza pe clientela online si iti desfasori activitatea in partea de nord-est a tarii, sau in general in Moldova,  poti apela la Taktica, o tanara si ambitioasa companie de web design, care iti poate oferi un pachet complet de servicii in domeniu, creare site Iasi, creare magazin online, campanii de promovare online, creare continut, strategii de optimizare seo.

Toate acestea, realizate cu responsabilitate si aplecare catre fiecare detaliu si catre toate doleantele si sugestiile clientului, vor contribui decisiv la un start excelent pentru o afacere online, dar si pentru dezvoltarea ulterioara a acesteia.

Despre modul lor de lucru si comunicarea cu clientii cu care colaboreaza,  specialistii de la Taktica spun ca „fiecare client este unic, are cerinte si viziuni proprii. De aceea fiecare proiect al nostru este unic. Echipa noastra de programatori va gasi impreuna cu dumneavoastra cele mai bune solutii pentru proiectul solicitat”.

Proiectele realizate aici pot fi accesate cu usurinta de pe telefon, calculator si tableta, la cererea clientului pot functiona cu panou de administrare propriu, ceea ce inlesneste accesul pentru mentenanta si editarea corespunzatoare proiectului, toate etapele necesare sunt realizate in baza unor tehnologii performante, iar optimizarea seo efectuata de specialistii din cadrul acestei companii va contribui la pozitionarea fruntasa in primele pagini ale motoarelor de cautare.