Consultatia si procedura de implantare dentare

implant dentar

Primul pas catre un implant dentar de succes este consultatia in vederea stabilirii daca persoana este sau nu candidatul ideal pentru procedura de implantare. Acest lucru implica, de obicei, o radiografie si o amprenta dentara.

In primul rand se va evalua zona gurii si locul unde lipsesc dintii, inclusiv cantitatea de os disponibila pentru a sprijini inserarea implanturilor. De asemenea, vor exista discutii cu privire la durata intregului tratament, perioada prielnica si tipul de implanturi dorite de pacient. O analiza a antecedentelor in ceea ce priveste sanatatea generala va oferi specialistului informatii pretioase cu privire la procedura de implantare.

De obicei, a doua intalnire in vederea implantarii este cea in care se va evalua amanuntit calitatea si cantitatea de os disponibila, operatiune necesara pentru determinarea numarului de implanturi, precum si pentru a stabili daca sunt necesare proceduri suplimentare pentru a obtine rezultatul functional si estetic dorit. Persoanele care au pierdut o cantitate semnificativa de os vor avea nevoie de o aditie osoasa. Toate interventiile suplimentare stabilite de medic au rolul de a asigura succesul implantului.

In cele din urma, implanturile sunt plasate in os folosind o tehnica chirurgicala blanda. Aceasta se intampla sub anestezie locala, permitand pacientilor sa fie constienti pe toata durata procedurii. In urma implantarii este necesara o perioada de pauza in ceea ce priveste interventiile. De regula, in 6-12 saptamani osul natural fuzioneaza cu implantul de titan si formeaza o legatura biologica puternica cu acesta. In timpul acestei faze este posibil sa aveti parte de niste coroane temporare daca puneti mare accent pe partea estetica.

Se intampla uneori ca pacientii sa nu aiba o cantitate suficienta de os in locul destinat implantului. Aceasta inadecvare ar putea fi cauzata de factori anatomici sau ar putea fi efectul unei lipse dentare de lunga durata. Cel mai adesea se apeleaza la aditie osoasa, fapt ce stimuleaza osul natural sa se refaca eficient, fiind gata pentru implantare.

Cea mai buna oferta la implanturi dentare doar la Clinica Dental Crown Health

oferta la implanturi dentare

Dupa aditia osoasa si implantarea radacinii de titan, nu mai ramane decat aplicarea coroanei, partea cea mai simpla si dorita de toti pacientii. Pentru oferta la implanturi dentare, avantajoasa si de nerefuzat, accesati https://www.dentalcrownhealth.ro/. Informatiile de pe site-ul clinicii Dental Crown Health va vor fi de folos in luarea celor mai bune decizii!