Consultață juridică online

Căutăm să ne perfecționăm continuu atât profesional cât și personal, urmărind ca și clienții noaștri să beneficieze în mod direct de aceste rezultate. Cabinetul nostru de avocatură vă permite obținerea unor răspunsuri rapide și profesioniste la problemele dumneavoastră, prin consultanță juridică online. Astefl încât informarea completă sau cu alte cuvinte consultația juridică este gratuită, noi nu percepem un onorariu sau alte costuri pentru ea. Răspunsurile oferite la problemele prezentate de client sunt redactate de avocați cu ani de experiență în domeniu, exclusiv pe baza informțiilor funizate.

Vă aflaţi într-o situaţie dificilă de natură juridică şi doriţi consiliere gratuită din partea unui avovat în vederea soluţionării acesteia? Scopul nostru este de a interacţiona cu dumneavoastră, din dorinţa de a va consilia și de a gasi rezolvarea potrivită și rapidă a problemei, în mod GRATUIT dar şi de a vă ajuta să alegeţi cea mai bună strategie juridică în soluționarea cazului. Prin urmare, ceea ce ne dorim este să oferim servicii de consultanță juridică în mod gratuit, prin intermediul acestui mijloc care ne facilitează comunicarea client-avocat.

Chiar dacă aveți nevoie de un simplu model de contract sau un formular juridic, de o lege actualizată sau aveți o nelămurire sau curiozitate pe care doriți să o înlăturați, puneți-ne la încercare iar noi vom face tot posibilul pentru a vă oferi un răspuns prompt solicitării dumnevoastră în cel mai scurt timp posibil.

Pentru a găsi cea mai bună soluție la problemele și exigențele clienților noștri și a maximiza rezultatele, am dezvoltat colaborări cu cei mai buni experți în domeniile conexe (notari publici, experți judiciari, executori judecătorești, consultanți fiscali etc).

Justițiabilii, care își caută dreptatea în justiție, au nevoie de sfaturi juridice încă din primii pași făcuți în proces pentru a nu face alegeri greșite fiind dezinformați. Liberul acces la Justiție este garantat pentru fiecare persoană, fără a se ține cont de statutul social ori de pozția economică a acestuia. Acest drept fundamental este considerat unul dintre pilonii principali ai statului de drept, fiind respectat și prin Asistență juridică Gratuită.

Părţile în proces nu trebuie să fie împiedicate a-şi revendica sau a-şi apăra un drept în faţa instanţei pentru simplul motiv că acestea se află într-o situaţie financiară nefavorabilă. Instanţa ţine seama, în special, de statutul financiar al solicitantului în ansamblu, de nivelul taxei judiciare, costul probabil legat de prezentarea probelor, precum şi de natura pretenţiei care face obiectul acţiunii. În cazul persoanelor fizice, instanţa ia în considerare situaţia socială a acestora, starea de sănătate, etc. În ceea ce priveşte persoanele juridice şi persoanele fizice care sunt întreprinzători, trebuie să se ţină, de asemenea, seama de natura afacerii sau a altor activităţi, cantitatea şi structura bunurilor acestora şi solvabilitatea bunurilor.

Astfel având prilejul de a beneficia de consultanță online, puțeti ieși din sfera persoanelor dezinformate și lupta pentru drepturile dumneavoastră. Chiar dacă este vorba de o curiozitate sau de o problemă majoră, o persoană informată despre posibilitățile legale pe care le are atunci când se confruntă cu o problemă juridică , este o persoană puternică.

https://avocatisuciu.ro/despre-noi/