Consultanta legea NIS | Azi aflii detalii despre acest serviciu din domeniul informatiilor

1 ianuarie 2022
Autor:
Suits Advertising

Ce este consultanta legea NIS

Serviciile de consultanta legea NIS se refera la consultanta pentru implementarea masurilor si procedurilor pe care beneficiarii trebuie sa le urmeze pentru a respecta cerintele Legii NIS din 2018 (Legea nr. 362/2018).
consultanta legea nis
Acest acronim se identifica prin „Network Information Security”. Directiva urmareste sa asigure o buna securitate IT si sa creasca increderea cetatenilor UE in societati. Acesta este raspunsul UE la atacurile cibernetice care exploateaza vulnerabilitatile invechite din punct de vedere tehnic ale anumitor infrastructuri IT.
Aceasta lege stabileste mecanismele necesare pentru cooperarea strategica si operationala intre statele membre, imbunatatind astfel securitatea si flexibilitatea sistemului informational al UE. Poti sa previ si tu atacurile cibernetice prin serviciul de consultanta legea NIS.

Ce este inclus in serviciul de consultanta NIS?

Consultanta legea NIS este utilizata pentru implementarea masurilor pe care operatorii de servicii de baza ar trebui sa le urmeze. Beneficiarii vor primi indrumari cu privire la implementarea corecta a diferitelor cerinte legale, cum ar fi:

  • Analiza serviciilor prestate de beneficiari;
  • Dezvoltati masuri pentru a indeplini cerintele de siguranta;
  • Managementul continuitatii serviciilor;
  • Desemneaza personal responsabil cu securitatea retelelor si a sistemelor informatice;

Prin alegerea serviciului de consultanta legea NIS veti primi, de asemenea, toate documentele necesare si numeroase sfaturi privind respectarea legii, in functie de circumstantele specifice activitatilor desfasurate de organizatia beneficiara. Prin consultare, veti fi indrumat sa respectati directivele NIS. Si mai multe detalii aici https://www.training-professionals.ro/consultanta-directiva-nis/

Cui se aplica acest serviciu

Recomandarile NIS sunt utile pentru orice tip de organizatie caruia i se aplica directiva relevanta. Prin urmare, in cazul in care furnizarea acestor servicii depinde strict de functionarea normala a retelei sau a sistemului informatic, si poate fi in cazuri de productie, incidente de retea.

Despre compania Training Professionals

Professionals Society (Training Professionals) este o asociatie profesionala formata din experti in diverse domenii de activitate pentru a oferi cunostinte profesionale in diverse domenii.

Angajatii care lucreaza cu ei sunt formati din experti bine pregatiti in domeniu, care au o vasta experienta si consiliere de incredere in domeniul lor de activitate. Aceste domenii sunt resurse umane, IT, contabilitate etc.

Toti angajatii companiei trec printr-un proces riguros de verificare a competentelor inainte de a propune serviciile specifice pe care le pot furniza.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram