Cea de-a 15-a ediție a Congresului Internațional de Estetică Dentară reunește, la București, specialiști de top ai medicinei dentare din întreaga lume

16 mai 2018
Autor:
SC. Admarks Media SRL

Societatea de Stomatologie Estetică din România organizează cea de-a 15-a ediție a Congresului Internațional de Estetică Dentară, eveniment care va reuni peste 1.500 de participanți din întreaga lume.

Nu mai puțin de 60 de lectori – specialiști de prestigiu din domeniul medicinei dentare – vor susține, în cadrul congresului, lucrări teoretice și practice, iar reprezentanții celor mai mari companii de produse stomatologice din lume își vor prezenta ultimele inovații în materie de tehnologii ale esteticii dentare.

Printre aceștia se numără și cei de la MIS Implants Technologies, companie cu peste 20 de ani de experiență în proiectarea și fabricarea implanturilor dentare, situată în top 5 al celor mai mari astfel de companii din lume și prezentă în 65 de țări de pe toate continentele, inclusiv în România.

De fapt, luna aceasta, MIS împlinește 13 ani de prezență și activitate pe piața din România, astfel că își va sărbători aniversarea împreună cu participanții la congres, organizând o petrecere ce se anunță a fi de-a dreptul incendiară.

MIS congres estetica dentara

Congresul Internațional de Estetică Dentară se va desfășura în perioada 17-19 mai, la JW Marriott Grand Hotel din București, în prezența celor mai mari specialiști în estetică dentară, implantologie, parodontologie, protetică și noi tehnologii ale esteticii dentare, veniți din țări precum Italia, Elveția, Germania, Franța, Belgia, Israel, Turcia, Grecia, Portugalia, Marea Britanie, Cehia, Liban, România, Spania, Rusia și Bulgaria.

Designul zâmbetului și geometria frumuseții

Specialiștii care vor susține lucrări în cadrul evenimentului vor aborda cele mai actuale soluții de redare a zâmbetului perfect, vorbind despre tehnologiile avansate care pot contribui la geometria frumuseții și despre cele mai noi tehnici digitale care promit să revoluționeze medicina și estetica dentară.

Reprezentanții MIS, spre exemplu, lansează noul MIS CONNECT, un sistem protetic permanent ce poate fi utilizat în restaurări uni sau multi dentare înșurubate, garantând rezultate excelente și ușor de obținut.

Pe lângă implantologie, însă, în cadrul congresului vor fi dezbătute multe alte subiecte de interes din punct de vedere al esteticii dentare, de la endodonție, până la fațetarea dinților și arta restaurărilor cu compozite.

Astfel, cea de-a 15-a ediție a Congresului Internațional de Estetică Dentară se anunță a fi printre cele mai reușite evenimente ale anului, în domeniul medicinei dentare,  România continuând să își întărească poziția pe harta esteticii dentare din întreaga lume.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi aici.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram