Conferinta quot;Fiecare copil conteaza Invata sa traiesti cu ADHD

ASOCIATI PENTRU FORMARE SI DEZVOLTARE PERSONALA –Conferinta “Fiecare copil conteaza. Invata sa traiesti cu ADHD!”, 08-09 iunie 2012.

AFDP si Hello Events, anunta organizarea conferintei”Fiecare copil conteaza! Invata sa traiesti cu ADHD!”, ce se va desfasura in perioada 08-09 iunie 2012 in “Aula Magna” din cadrul Facultatii Titu Maiorescu.
Conferinta se bucura de participarea extraordinara a domnului Russel Barkley Ph.D, Internationally Recognized ADHD Authority, care va sustine un amplu program stiintific.
Teme abordate :
1.ADHD Diagnostic si subtipuri.
2.ADHD, Functiile executive si Autoreglarea: Implicatii pentru management.
3.Optimizarea tratamentului ADHD “ Impactul comorbiditatilor .
Conferinta se bucura de acreditarea Colegiului Psihologilor din Romania (C.O.P.S.I), iar fiecare participant va primi diploma de participare.
In cele doua zile de conferinta, vor fi organizate o serie de prelegeri sustinute de parteneri si sesiuni de autografe.
Conferinta se adreseaza profesionistilor din domeniul sanatatii, educatiei, asistentei sociale si parintilor, pentru a invata si discuta despre cele mai bune practici in domeniul ADHD.

Pentru participare la conferinta inscrierile se fac pe siteul : http://www.afdp.ro/formular-inscriere.html

Cu sprijinul: Eli Lilly Romania,
Sustinut de: Fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei

Parteneri media : Radio Romania Bucuresit Fm, Radio Itsy Bitsy, paginamedicala.ro,calendarevenimente.ro ,info-sanatatate.ro, 9am.ro, metropotam.ro, copilul.ro, psihoshop.ro, iuliapantazi.ro,helloevents.ro,