Conferinta Managementul Relatiilor cu Clientii in Romania 2015

28 aprilie 2015

Conferinta Managementul Relatiilor cu Clientii in Romania este un eveniment care isi propune sa devina traditie in Romania si sa reuneasca anual manageri ai celor mai bune servicii de clienti din Romania, din domenii precum: vanzari online, HoReCa, utilitati, vanzari cu amanuntul, automotive etc. Scopul acestei conferinte este acela de a stimula interactiunea si schimbul de practici intre profesionistii Serviciilor de Relatii Clienti, astfel sa reprezinte o experienta de invatare pentru fiecare participant.

Conferinta se adreseaza oricarei persoane care interactioneaza cu clienti si doreste o imbunatatire a performantelor si experientelor in realatiile cu acestia.

Agenda conferintei se intinde pe parcursul a doua zile, fiind conceputa ca un mix de 14 sesiuni de prezentari si 3 paneluri de discutii, care isi propun sa familiarizeze participantii cu cele mai bune practici si cele mai noi tendinte in domeniu.

Cele 3 workshop-uri desfasurate in paralel, ce preced conferinta, va vor oferi ocazia sa sedimentati informatiile obtinute si sa observati aplicabilitatea practica a informatiilor teoretice.

Conferinta aduce pe scena 14 vorbitori din partea unor organizatii de renume precum Banca Transilvania, Enel Romania, Domo, Coca Cola HBC Romania, TNT Romania, Endava, Sykes, Teamnet IT sau Autonom.

Inscrierile se pot realiza accesand linkul:
http://www.acumenintegrat.ro/Conferinta-Managementul-Relatiilor-cu-Clientii-in-Romania/inscrieri/

Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat a fost fondata in anul 2004, avand ca obiectiv prioritar crearea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual.In prezent, Acumen Integrat dezvolta si perfectioneaza in mod constant procesul de organizare al evenimentelor dedicate segmentului business din Romania cu scopul de a oferi solutii practice, obiective si durabile.Portofoliul de activitati al companiei se remarca prin cei peste 300 de clienti si cele 20 de tipuri de traininguri pe teme legate de managementul performantei, marketing, resurse umane sau logistica.In anul 2015 am integrat in portofoliul programelor oferite 10 cursuri noi de certificare profesionala facilitate de The KPI Institute din Melbourne, Australia.

Pentru inscrieri sau alte informatii suplimentare:
Puha Adrian
Digital Marketing Specialist | Acumen Integrat
Email: [email protected]
Telefon: +40 369 426 934
Mobil: +40 771 516 471

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram