fbpx

Conferinta la Restaurant Sytago, in Bucuresti, la 10 minute de Palatul Parlamentului

Organizarea unei conferinte presupune o capacitate de management si organizare, atentie la detalii, cunoasterea publicului tinta si a preferintelor lui. Iar rezultatul este unul optim cand activitatea se face in echipa. Nu e nici pe departe munca unui singur om.

Am organizat atat de multe evenimente de tip conferinta la restaurantul Sytago, incat putem sa afirmam cu usurinta ca, daca alegi sa organizezi impreuna cu noi, nu trebuie sa te preocupi de ce inseamna alegerea salii perfecte, aranjarea scaunelor asa incat fiecare participant sa aiba acces la informatiile vorbitorului, inchirierea de echipamente tehnice si asistenta tehnica de specialitate, decorarea si amenajarea salii de conferinta, sau de alegearea meniului pentru tipul de invitat ideal.

Echipa Sytago este specializata si armonios construita, astfel incat nu pot aparea probleme de organizare, supraveghere sau coordonare a membrilor ei. Odata ce s-au pus la punct toate detaliile si cerintele clientului, acestea vor fi respectate intocmai, pentru ca evenimentul de tip conferinta sa se desfasoare intr-un mod optim.

Restaurantul Sytago se afla la 10 minute de Palatul Parlamentului, in centrul Orasului Magurele. Dispune de o parcare de 100 de locuri, pozitionata in fata localului. Iar restaurantul are o capacitate de 150 de locuri, plus 150 de locuri pe o terasa de vara, amenajata special pentru evenimente importante, fie ca ne referim la evenimente private, fie ca vorbim de evenimente corporate, workshop-uri si conferinte.

Accesati website-ul nostru pentru detalii si galeria de imagini, care va vor convinge ca restaurantul Sytago este locul ideal in care se va desfasura conferinta pe care o aveti de organizat in Bucuresti. Va asteptam.