CONFERINTA INTERMEDIARA A PROIECTULUI Sustenabilitate in turism prin formarea de calitate ID POSDRU 158 1 4 S 142011

28 septembrie 2015

Confederatia Nationala a Sindicatelor Libere din Romania-Fratia (CNSLR-Fratia) in calitate de Beneficiar al proiectului strategic „Sustenabilitate in turism prin formarea de calitate”, ID POSDRU 158/1.4/S/142011, organizeaza Conferinta intermediara a proiectului. Evenimentul va avea loc in data de 30 septembrie 2015, orele 15.30, la Hotel Ramada Majestic, Calea Victoriei nr. 38-40, sector 1, Bucuresti.

Proiectul este implementat in parteneriat cu Eurodezvoltare SRL, FUNDATIA DEZVOLTARE IN EUROPA si Unionservices SRL – Verona, Italia si urmareste implementarea unui sistem coerent si unitar de asigurare a calitatii programelor de formare in turismul romanesc, orientate spre calitate, competente si cerintele pietei muncii, cu accent pe ocupatiile specifice turismului balnear si de sanatate.

Cu aceasta ocazie vor fi prezentate obiectivele proiectului, rezultatele asteptate, cele atinse la momentul curent, cat si programarea activitatilor pentru urmatoarea perioada. Dintre invitati vor face parte reprezentanti ai mass-media si ai principalilor actori cu rol in dezvoltarea turismului, a cadrului calificarilor si asigurarea calitatii in FPC (reprezentanti ai institutiilor cu atributii de elaborare a politicilor in domeniu, partenerilor sociali, ONG-uri, furnizori de FPC, membri ai comitetelor sectoriale) si membri ai echipei de management si implementare a proiectului.

Proiectul „Sustenabilitate in turism prin formarea de calitate” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 1 ,,Educatia si formarea profesionala in sprijinul cresterii economice si dezvoltarii societatii bazate pe cunoastere”, Domeniul major de intervenţie 1.4 “Calitate in formarea profesionala continua”.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram