CONFERINTA INTERMEDIARA A PROIECTULUI „Competente pentru adaptabilitate flexicuritate si durabilitate in sectorul ospitalitatii si turismului” ID POSDRU 81 3 2 S 53431

30 octombrie 2013

S.C. EURODEZVOLTARE S.R.L in calitate de beneficiar al proiectului strategic „Competente pentru adaptabilitate, flexicuritate si durabilitate in sectorul ospitalitatii si turismului”, organizeaza conferinta intermediara a proiectului.
Evenimentul va avea loc in data de 29 octombrie 2013, orele 11:00, la Hotel New Montana, B-dul Carol I, nr. 24, Sinaia.
Proiectul este implementat in parteneriat cu S.C. Tourism Hotel and Restaurant Consulting Group S.R.L., Camera de Comert si Industrie Prahova, Camera de Comert si Industrie Brasov, Ascom Servizi Padova Spa - Italia si Unita Semplice di Endocrinologia e Diabetologia Pediatrica e Adolescentologia, Dipartimento di Pediatria di Padova - Italia.
Obiectivul proiectului consta in cresterea gradului de adaptabilitate si flexibilitate a managerilor, intreprinzătorilor PFA si angajatilor din sectorul turism-ospitalitate in regiunile Sud Est, Sud Muntenia, Centru si Bucuresti Ilfov cu potential ridicat de dezvoltare, prin promovarea de programe de informare si specializare/perfectionare, corelate cu standardele internationale, nevoile unei piete dinamice a muncii si cerintele de competitivitate.
In cadrul proiectului vor fi organizate cursuri gratuite de formare profesionala pentru personalul cu functii de conducere si de executie din sectorul turism-ospitalitate.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, Domeniul major de intervenţie 3.2. „Formare si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii”
Dintre invitați vor face parte reprezentanti ai industrei hoteliere, echipa de management a proiectului, reprezentanti ai mass-media si alte persoane interesate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram