Conferința – eveniment ‘Maximize Social Media for Professionals and Businesses’

Neal Schaffer, unul dintre Forbes top 50 Social Media Influencers va fi prezent la București, Crystal Palace Ballrooms, pe 28 mai 2015, pentru a susține conferința Maximizing Social Media for Proffesionals and Businesses.

Evenimentul acopera puncte de interes pentru specialiștii in marketing și social media, antreprenori, dar si pentru orice profesionist interesat de imaginea sa in online,precum:
– Evaluarea principalelor rețele de socializare si obținerea unui avantaj competitiv prin folosirea acestora.
 Utilizarea rețelelor sociale pentru obținerea obiectivelor profesionale sau de business
 Crearea unei strategii de social media in care sa iți poți masura eforturile si calcula ROI-ul.

Neal Schaffer, cunoscut social media speaker, creator de succes al platformei de resurse in social media pentru afaceri Maximise Your Social, autor al carții de success “Maximise Your Social: A One-Step Guide to Building a Social Media Strategy for Marketing and Business Successˮ, profesor in cadrul ‘Rutgers University Mini Social Media MBA Programme’, se afla intre primii 5 social sales influenceri si printre primii 50 cei mai puternici social media influenceri, in topul alcatuit de Forbes, timp de doi ani la rand.

Pe 28 mai poți participa alaturi de alți profesioniști din companii precum: Telekom, Orange, Philips, INK Bank, ArcellorMitall si CityGrill, la conferinta Maximizing Social Media for Proffesionals and Businesses, urmata de Workshopul: The Complete Social Media Marketing Workshop.

Evenimentul este organizat de Learning Network in parteneriat cu Digital Experts Hub.

Programul evenimentului si prețurile pentru participanți raman neschimbate. Participanții inscrisi pana in acest moment nu sunt afectați de schimbarea datei evenimentului, condițiile de participare rămânând aceleasi.