Condamnat la anxietate? Scapa de sentinta cu Depress Forte

10 noiembrie 2014

De multe ori, anxietatea normala ne mobilizeaza si ne ajuta in rezolvarea problemelor. Atunci cand ne induce o stare de neliniste usoara, poate fi combatuta prin momente de relaxare alaturi de cei dragi. Insa cand anxietatea devine patologica, iar ingrijorarea este excesiva si nejustificata, se transforma intr-un obstacol major in calea unei vieti echilibrate si implinite.

Anxietatea poate sa aiba numeroase cauze, de la predispozitia genetica, pana la conflictele inconstiente ramase nerezolvate din copilarie si factorii de mediu (stresul, problemele din relatiile personale, suprasolicitarea de la locul de munca, presiunile exercitate de societate in general etc.).

Psihologul Ionut Ghiugan spune ca cel putin 10% din populatie ajunge sa sufere la un moment dat de o tulburare anxioasa, care conduce la complicatii psiho-emotionale si chiar fiziologice grave:

„Aceasta tulburare are o latura cronica, cele mai multe persoane admitand ca au fost toata viata lor persoane ingrijorate. Majoritatea persoanelor cu anxietate generalizata prezinta o serie de probleme aditionale, cum ar fi fobii, depresie, sindromul colonului iritabil si probleme de relatie. O parte dintre persoanele cu anxietate generalizata spun ca evita alte persoane de frica respingerii sau ca devin excesiv de dependente de altii, tocmai datorita lipsei lor de incredere”, avertizeaza psihologul Ionut Ghiugan.

Daca te regasesti in descrierea de mai sus, este momentul sa declari razboi deschis conflictului tau interior. In aceasta lupta importanta, Depress Forte este un aliat de incredere.

Preparat 100% doar din extracte din plante recunoscute pentru efectul lor cicatrizant emotional, suplimentul alimentar te ajuta sa iti regasesti echilibrul psiho-emotional, prin actiunea celor cinci plante care sustin sanatatea sistemului nervos: Roinita (un tonic psihic excelent), Sunatoarea (un elixir al calmului), Schinduful (un revitalizant minunat pentru minte), Floarea-pasiunii (un remediu rapid pentru neliniste) si Valeriana (secretul unui somn ca de bebelus).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram