Concursul national quot;Simulari de negocieri comerciale quot; POSDRU 156 1 2 G 132920

6 aprilie 2015

Centrul de Negociere si Mediere ( h t t p : / / c n m . r a u . r o ) din cadrul Universitatii Romano-Americane organizeaza concursul cu titlul "Simulari de negocieri comerciale", concurs cu premii in valoare totala de 5.000 lei.

Concursul se adreseaza tuturor studentilor si masteranzilor, indiferent de universitatea de provenienta, participarea fiind GRATUITA.

Prima etapa va avea loc in data de 28 aprilie 2015, de la ora 12:00, in sala 223 din campusul Universitatii Romano-Americane (Bld. Expozitiei nr.1B, Bucuresti) si consta in rezolvarea unor teste pe baza materialelor pregatitoare disponibile pe website-ul centrului:
h t t p : / / c n m . r a u . r o

Primii 12 concurenti in ordinea descrescatoare a punctajelor obtinute vor fi selectati pentru etapa finala, ce presupune simularea unor negocieri comerciale. Castigatorii concursului vor fi selectati in ordinea descrescatoare a punctajelor primite la a doua etapa din partea comisiei de evaluare formata din specialisti in domeniu.

Preinscrierea se realizeaza pana vineri, 24 aprilie 2015, prin intermediul formularului online:
h t t p : / / b i t . l y / p r e i n s c r i e r e - c o n c u r s - n e g o c i e r e
si presupune luarea la cunostinta si acceptarea prevederilor Metodologiei de Concurs.

Inscrierea la concurs este conditionata de existenta dosarului complet al participantului:
- formular de inscriere la concurs
- formular de grup-tinta (1)
- copie CI
- adeverinta de student/masterand (2)

Documentele trebuie depuse la sala 119 din campusul Universitatii Romano-Americane (Bld. Expozitiei nr.1B, Bucuresti) pana cel tarziu luni, 27 aprilie 2015, ora 16:0.

===================================

Activitatea este organizata in cadrul proiectului "SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii", POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Romano-Americana in colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

1 - formularul se semneaza la momentul depunerii documentelor, in prezenta unui reprezentant al organizatorilor
2 - studentii/masteranzii Universitatii Romano-Americane nu trebuie sa aduca adeverinta; aceasta va fi generata din sistemul informatic integrat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram