Concursul Ia un om si o promovare quot; a inceput

13 decembrie 2010
Autor:
dowmedia08

MeritAngajat.ro a dat startul la concurs! Societatile care ofera locuri de munca si le publica pe site intra automat in concurs. In urma tragerii la sorti castigatorul primeste servicii de promovare si marketing online.

Concursul are loc in perioada 13 decembrie 2010 – 3 ianuarie 2011, urmand ca pe 4 ianuarie sa fie tras la sorti castigatorul. Acesta primeste servicii de promovare si marketing online care vor fi prestate timp de o luna de catre de firma Merita Citit SRL. Strategia de promovare se stabileste de comun acord cu castigatorul.

,,Merit Angajat este un site gratuit, deci nu castigam nimic de pe urma firmelor care adauga locuri de munca. Acest site vine in ajutorul somerilor, dar momentan nu avem prea multe locuri de munca. Prin concursul <> speram sa le oferim membrilor o gama larga de locuri de munca. Daca am putea, am recompensa toate firmele care adauga anunturi, dar din pacate resursele sunt limitate, asa ca vom lasa calculatorul sa decida cina va castiga o campanie de promovare", sustine Alex Baran, director Merita Citit SRL.

Mediul online este din ce in ce mai dezvoltat, firmele si-au creat site-uri de prezentare sau magazine online. Internetul a devenit o importanta resursa de clienti. In acest context promovarea online are un rol important.

Publicati locuri de munca pentru societatea dumneavoastra ca sa intrati in concurs! Gasiti-va angajatul ideal si castigati o campanie de promovare online pentru a va aduce mai multi clienti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram