Concursul cu tombola “Coşuleţul de Paşte al iepuraşului”

23 aprilie 2014

  În perioada 19 martie – 18 aprilie 2014, compania Horus Center, specializată în retail pe domeniile papetărie, birotică şi tipizate, a desfăşurat un concurs cu tombolă “Coşuleţul de Paşte al iepuraşului” destinat grădiniţelor din Piteşti şi din împrejurimi, în parteneriat cu Koh-I-Noor.
   Acesta s-a adresat copiilor din toate grupele, fără limită de vârstă, iar scopul principal a fost acela de a-i încuraja pe cei mici să deseneze, să se implice în activităţi activităţi cât mai diverse şi să primească un premiu frumos şi util în schimbul implicării avute. De asemenea, ne-am dorit ca cei mici să înveţe ce înseamnă o extragere şi, nu în ultimul rând, să îi cunoaştem şi să creăm o relaţie apropiată.
Pentru a participa la campanie, copiii au trebuit să deseneze sau să picteze ce îţi doresc să primească de Paşte. Apoi, fiecare participant a completat un talon care conține numele și grupa, talon care a intrat automat în extragere. Fiecare câştigător a primit un set de rechizite care a conţinut un caiet de colorat, un caiet de desen, plastelină, accesorii Craft, radiere etc. Valoarea totală a premiilor a fost de 2700 de lei cu TVA.
   Premiile au fost acordate prin tragere la sorți, care a avut loc în perioada 7-11 aprilie 2014, în cadrul fiecărei grădiniţe din Pitești sau din localităţile limitrofe care s-a înscris la concurs. Comisia de tragere la sorți a fost alcătuită din 3 membri, 2 angajaţi ai organizatorului, respectiv un membru din partea departamentului juridic, un membru din partea departamentului management relaţii clienţi și un reprezentant al gradinitei.
   Această campanie face parte din strategia de comunicare a Horus Center şi este prima dintr-un şir de activităţi destinate diferitelor categorii de public ale Horus Center.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram