fbpx

Concursul cu tombola “Am cea mai frumoasa mama ”

  În perioada 7 februarie – 7 martie, compania Horus Center, specializată în retail pe domeniile papetărie, birotică şi tipizate, a desfăşurat un concurs cu tombolă “Am cea mai frumoasă mamă!” destinată şcolilor din Piteşti şi din împrejurimi şi organizată în parteneriat cu Herlitz şi Pelikan.
   Acesta s-a adresat elevilor din clasele 0-IV, iar scopul principal a fost acela de a-i încuraja pe cei mici să deseneze, să se implice înactivităţi extraşcolare şi să primească un premiu frumos şi util în schimbul implicării avute. De asemenea, ne-am dorit ca cei mici să înveţe ce înseamnă o extragere şi, nu în ultimul rând, să îi cunoaştem şi să creăm o relaţie apropiată.
Pentru a participa la campanie, copiii au trebuit să deseneze sau să picteze portretul mamei lor. Apoi, fiecare participant a completat un talon care conține numele și clasa, talon care a intrat automat în extragere. Fiecare câştigător a primit un set de 12 acuarele Pelikan, un set de 24 de carioci de la Pelika şi o mapă de birou „Pretty Pets”. Valoarea totală a premiilor a fost de 2640 lei, fără TVA.
   Premiile au fost acordate prin tragere la sorți, care a avut loc în perioada 3 – 7 martie, în cadrul fiecărei școli cu clasele I – VIII din Pitești care s-a înscris la concurs. Comisia de tragere la sorţi a fost alcătuită din 3 membri, 2 angajaţi ai organizatorului, respectiv un membru din partea departamentului juridic, un membru din partea departamentului management relaţii clienţi şi un reprezentant al şcolii.
Această campanie face parte din strategia de comunicare a Horus Center şi este prima dintr-un şir de activităţi destinate diferitelor categorii de public ale Horus Center.