Concursul “Cele mai bune proiecte de diploma“ a ajuns la a treia ediţie

12 decembrie 2012

SOFTWIN prin Departamentul de Cercetare & Dezvoltare organizează a treia ediţie a concursului "Cele mai bune proiecte de diplomă".
Concursul este destinat studenţilor de la Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (Universitatea "Politehnica" din Bucureşti), Facultatea de Automatică şi Calculatoare (Universitatea "Politehnica" din Bucureşti), Facultatea de Matematică şi Informatică (Universitatea din Bucureşti), Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (Universitatea din Bucureşti) şi de la Facultatea de Litere (Universitatea din Bucureşti).
"Cele mai bune proiecte de diplomă" se adresează studenţilor şi masteranzilor din ultimul an de studii, care doresc să-şi realizeze lucrarea de diplomă într-unul din domeniile: Biometrie, Procesare de limbaj natural, Recunoaşterea vorbirii sau Lingvistică.
Înscrierea la concurs are loc până la data de 17 decembrie 2012. Cei interesaţi vor trimite la adresa [email protected] un CV, media anilor de studiu (mai puţin anul în curs), tema pe care doresc să o realizeze (sau o listă de teme în ordinea preferinţelor) dintre temele propuse şi acordul unui profesor îndrumător din cadrul uneia din facultăţile participante (condiţie obligatorie).
Pe toată durata concursului, participanţii vor beneficia de materiale de studiu şi îndrumare din partea specialiştilor SOFTWIN Research & Development, precum şi a profesorilor colaboratori din cadrul facultăţilor de care aparţin.
La sfârşitul anului universitar, după prezentarea proiectelor de diplomă, cele mai bune dintre acestea vor fi premiate în conformitate cu regulamentul concursului. Premiile concursului sunt: Premiul 1 în valoare de 500 EURO, Premiul 2 în valoare de 300 EURO, Premiul 3 în valoare de 200 EURO şi 4 menţiuni, fiecare în valoare de 50 EURO.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram