Concurs de Oratorie si Dezbatere FIAT 2 0 POSDRU 132920

13 februarie 2015

Centrul de Oratorie si Dezbateri (h t t p : / / o r a t o r i e . r a u . r o) din cadrul Universitatii Romano-Americane, in parteneriat cu Asociatia Regionala de Dezbateri, Oratorie si Retorica - Muntenia si Asociatia de Educatie Sociala, organizeaza concursul national "FIAT 2.0".

Competitia va avea loc in 21 si 22 februarie 2015, in campusul Universitatii Romano-Americane, incepand cu ora 10:00.
Formatul competitiei este de tip "British Parliamentary", cu cate 4 echipe care dezbat in cadrul fiecarui meci. Competitia se desfasoara in limba engleza.
Concursul se adreseaza tuturor studentilor si masteranzilor, indiferent de facultatea si universitatea de provenienta, participarea fiind GRATUITA iar premiile totale sunt in valoare de 5000 lei.

Inscrierile sunt deschise pana pe 15.02.2015, si se realizeaza in prima faza prin trimiterea online a unui mesaj continand numele complete ale membrilor echipei si institutiile de invatamant de provenienta, catre adresa de posta electronica:
[email protected]

Participarea la concurs presupune existenta dosarului complet al participantului:
- formular de inscriere la concurs
- formular de grup-tinta(1)
- copie CI
- adeverinta de student/masterand(2)

Documentele mentionate trebuie depuse personal la organizatori.

Mai multe detalii pe website-ul dedicat:
h t t p : / / o r a t o r i e . r a u . r o

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului "SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii", POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Romano-Americana in colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

(1) - formularul se completeaza/semneaza numai la momentul depunerii documentelor, in prezenta unui reprezentant al organizatorilor

(2) - studentii/masteranzii Universitatii Romano-Americane nu trebuie sa aduca adeverinta; la depunerea documentelor aceasta va fi generata din sistemul informatic integrat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram