Concurs aniversar Merit Angajat: castigati 620 lei

25 octombrie 2011
Autor:
dowmedia08

In acest context SC Merita Citit SRL si SC Print Promotion SRL lanseaza un concurs al carui premiu consta intr-un voucher de 620 lei.

Faceti-va publice anunturile pentru locurile de munca vacante si intrati in concurs! Societatile care ofera locuri de munca si le publica pe site intra automat in concurs. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, urmand a castiga voucherul oferit de SC Print Promotion SRL. Concursul are loc in perioada 25 octombrie 2011 – 27 noiembrie 2011, urmand ca pe 28 noiembrie sa fie ales castigatorul.

Cu voucherul oferit ca premiu se pot lua materiale promotionale personalizate precum mape de prezentare, coli antet, autocolante, flyere, agende , ecusoane, calendare etc. Aceste produse ajuta firmele sa tina legatura cu clientii lor, sa isi faca reclama outdoor, asigurandu-si vizibilitatea pe piata.

Se spune ca reclama este sufletul comertului; de ce sa nu va gasiti un om competent si in acelasi timp sa castigati materiale promotionale care sa va ajute sa mentineti legatura cu actualii clienti, dar sa va aduca si noi colaborari? Puteti obtine acest lucru publicand gratuit joburi pe MeritAngajat.ro, in aceasta sectiune: http://www.meritangajat.ro/pg/locuri-de-munca/

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram